Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Gru 19, 2004 20:12 WOLE ZEBY FORUM BYLO DOSTEPNE....
no wlasnie jak?
w tej chwili forum jest TYLKO dla zarejestrowanych uzytkownikow. nie wiem czy Wasz poglad sie nie zmienil przypadkiem, stad ta ankieta.
Ja uwazam ze lepiej jak czytac moga tylko zarejestrowani. za wyjatkiem off topic.
ale decyzja nalezy do Was. jak Zawsze
TYLKO DLA ZAREJESTROWANYCH [czytanie pisanie tylko zarejestrowani] (jak jest teraz) =>> Część FOR jest zamknieta dla GOSCI otwarte takie dzialy jak fora firmowe, forum portalu.
MIESZANE (niezarejestrowani moga czytac, ale nie moga pisac) =>> WSZYSTKIE FORA DOSTEPNE DLA GOSCI, ale pisac moga TYLKO zalogowani. (wyjatek forum portalu, gdzie jest opcja anonymous posting)
PUBLICZNE (czytajacy z zewnatrz + annonymous posting) Dopuszczamy opcje gosc na WSZYSTKICH FORACH i anonimowe posty.
po co ma ktos czytac co np ktos napisal.... w sumie to i tak moze sie zalogowac nic sie nie udzielac i tylko czytac... dlatego trzeba by bylo zrobic taki myk z nieaktywnymi kontami np typ sie zalogowal nic od pory zalogowania np 7 dni nie napisal i wtedy pyk konto nieaktywne by nie mogl czytac.... ale to tylko moje zdanie
po co ma ktos czytac co np ktos napisal.... w sumie to i tak moze sie zalogowac nic sie nie udzielac i tylko czytac... dlatego trzeba by bylo zrobic taki myk z nieaktywnymi kontami np typ sie zalogowal nic od pory zalogowania np 7 dni nie napisal i wtedy pyk konto nieaktywne by nie mogl czytac.... ale to tylko moje zdanie
Popieram. Na forum jest zarejestroiwanych ponad 100 ludzi, a pisze coś maksymalnie 20-30 osób w porywach.