Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 22:43 Rejestracja samochodu
Witam,
moze ktos bedzie mogl mi pomoc odnosnie rejestracji samochodu.. a mianowicie chodzi o to ze jest samochod ale brak na niego papierow samochod jest sprowadzony z zagranicy i tam jest zarejestrowany jednak nie mam zadnych dokumentow poza świstkiem ktory stwierdza zarejestrowanie samochodu poza granicami panstwa. Czy da sie jakos zarejestrowac/wyrejestrowac samochod aby nie jechac po te papiery?? Np. jako składak albo cos takiego ??
da sie...napewnoi sie da po numerach nadwozia wystarczy ze sprawdza...ale niewiem czy nie sprawdzaja tego w Warszawie...musisz podjecac do wydziału komunikacji i zapytac
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 15:46
Nie chce Cię w błąd wprowadzać ale nie wiem czy dasz rade zarejestrowac auto bez brifu i wymeldowania, nie wiem jak jest teraz ale jeszcze pół roku temu nie chcieli rejestrować auta nawet jak miałeś brif a nie było wymeldowania, co do wymeldowania z kraju UE ( w tym przypadku mówie o niemczech ) trzeba było być osobiście z brifem