Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 21:01
Jestem pełen podziwu dla tych panów stworzyli potwora
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
pelen profesjonalizm...
profi hamownia silnikowa, profi silniczek z e36 m3 +turbo 1.7bar, profi kierowcy ktorzy potrafia okielznac ponad 800km bez tlumaczenia ze asfalt nie taki ze trakcji nie ma... moze i u NAS w kraju za 10lat... ach pomazyc...
Auto: A6C5Q,Taunus3,Taunus1
Wysłany: Pon Maj 08, 2006 21:48
bez_imienny napisał/a:
Jaqub,
sam napisales "asfalt" nie przedwojenna plyta betonowa pokryta piaskiem i trawa....
u nas jest torba to fakt ... jak wyremontowalem zawieszenie to zaczalem sie zastanawiac czy nie schowac samochodu do garazu i nie przejsc na rower albo .. poduszkowiec
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 14:43
no spox... ale zerknijcie jak gosc wymiata... autko ma ponad 800KM... jakis czas temu pokazywali w tvn turbo w czasie tuningu e30 (chyba czy e36 ale miala ponad 200KM nie wiem dokladnie ale chyba e30) zrobione u Keysera i kierowca na prostych (fakt ze zima) stawal bokiem i WOGLE nie panowal nad autem... jestem pelen podziwu dla kogos kto tak "wrecz perfekcyjnie" bawi sie TAKIM autkiem...
nie ma co narzekac bo sa miejsca gdzie mozna sie pobawic i jest lepsza nawierzchnia ale wtedy zaczyna sie gadka ze szkoda komus opon bo dopiero co zalozyl itd itp... nie narzekajmy tyle!!!