Ozz chyba coś z biegami sie pomachał bo troszke został na początku ale potem stracił nie wiele ktos na forum pisał że Ozik nie osiągnie 9s ja sądze że on pocisnie na dobrym torze w optymalnych warunkach wysokie 8 A Tajfun to jest pocisk VTG brnie do przodu
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Tajfunowi pomogla tez troszke pogoda. Przed startem zrobilo sie dosyc chlodno co jak wiadomo lepiej wplywa na osiagi samochodu. A w bialej pewnie bedzie upal wiec ja bym nie liczyl tam na rekord. Ale kto wie.
Tajfun kozak. Zajaczki imprezy tez nienajgorsze
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 11:07
Gdyby nie fajne czasy, powiedział bym , że..
W słowie Bemowo jest więcej klimatu niz na samym miejscu..
Jak zwykle gastronomia poszła na całego $
Chciałem zobaczyc Krisa który łoi Mielcarowskie pupsko..
Noi i zobaczyłem... znowu nudnego Mielcarka..
Kris staraj się bo inaczej skrót do forum Street Racing wyrzuce do kosza, zaczne kibicowac biegaczom i zaczne jeżdzić na durne olimpiady..
Błagam.. skonczcie autko i skop mu pupala pleasee..
Jego era mineła..
Błagam.. skonczcie autko i skop mu pupala pleasee..
Jego era mineła..
Silnik był złożony na pożyczonych wałkach.
Za późno przyjechaliśmy i niezdązyliśmy dotrzeć szpery, dlatego lepiej było niewystartować niż ją uszkodzić.
Xawery jak zwykle pierwszy hehe cos go te hondy nie moga dogodnic Moze i nudne ze tak wygrywa ale swiadczy to o nim ze jest niepokonany ;] ,szkoda ze krystian nie wystartowal ale na kolejnyj rundzie mam nadizeje ze go zobaczymy
moje zdanie ze Xawery i tak bedize poza zasiegiem rywali