a ja tam niewidze zbytniego powodu do śmiechu moze moze troszke z tego przodu Przez ten przód samochód stal sie optycznie bardziej bezpieczny przy dzwonie z przodu
Jest dokladnie tak jak napisal Vesti samochod ma sie podobać właścicielowi... ten temat byl juz tu wałkowany x razy tematów i właścicieli samochodów niebede wymieniał bo kazdy ktorego taka gadka dotyczyła zapewne wie oco chodzi... Co prawda to prada ze ten nissan jest skrzywdzony bo przy tym silniku z taka ilościa plastiku lub blachy jak juz ktoś wspomniał to sie porusza jak wóz z węglem
Auto: śmiga
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 21:39
Widziałem to autko ostatnio na Chodźki no i musze panowie przyznac , że gorszej lipy juz dawno niewidzialem..., a może ja po prostu w zyciu mało widzialem
smiech smiechem... ale przestalem sie smiac jak zobaczylem login osoby ktora dodala te fotki... - moj znajomy dokladnie rok temu nad bialym jak stalismy obok jego 100nx to costam bylo mowione o jakichs zmianach... niestety chyba nie wziolem tego na powaznie, bo moze bym cos wczesniej jeszcze wskórał tak czy siak za pozno
swoja droga... zolty ford fiesta ( nie widac ze to fiesta ani ford ) przerobiony na buggiego jezdzacy po lubelskich deogach to tez jego
tak czy siak respekt dla niego bo z tego co sobie przypominam on sam to projektowal i wykonywal, wiec pracy w tym jest troche
widzialem autko w dzien i w nocy, jak stalo i jak jechalo....robi wrazenie przyciąga wzrok, ladny lakier, felgi, lexusy od integry, i fajne czerowne foteliki...ale ktos sie zapedzil i z przodu wyszla straszna kaszanka...ogolnie autko strasznie brzydkie nie jest tylko troszke przesadzony "dziub"...szacunek dla wlasciciela i jestem na tak
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001