Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 18:19 Wstawienie szyby
Chciałbym abyście mi udzielili infromacji gdzie mi wkleją szybe tanio do samochodu ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
może lepiej zapytaj :gdzie to zrobią dobrze...wbrew pozorom to dość ważne dla dalszej eksploatacji auta, a widziałem już kilka "tanio" wstawionych szyb
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 21:10
Piki napisał/a:
Nie wiem czy tanio ale zobacz tu:
Hanesco
ul. Nałęczowska 73
tel. (081) 536 - 13 - 99
e-mail: info@hanesco.com.pl
tutaj to na bank nie będzie w cenie adekwatnej do autka (mój lancerek jest wart 2tys zł) także niee
a gdzieś na Poligonowej robią ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
no na Poligonowej...ok. 700m od skretu w tą uliczkę, po lewej, wielki wywalony szyld...
a co do wartości auta , to nie wiem czy ktokolwiek usatysfakcjonuje ale popytac wszedzie warto, możesz być zaskoczony...nie zawsze znana firma jest najdroższa (może umieją po prostu wycenić swoją pracę)....
Wysłany: Sob Maj 13, 2006 22:21
no także potwierdziłem swoje przypuszczenia iż na Poligonową 3ba pocisnąć jeśli macie jeszcze jakieś firmy to piszcie zchecią popytam
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 08:05
kazik napisał/a:
ja już widziałem jak to zrobili,co pózniej woda ciekła do środka!!
Ta ja mam wklejoną w Hanesco i jak deszcz pada to ja mam strumyk w samochodzie tak wspaniale wkleili. A teraz oczywiście są bardzo zajęci i nie mają czasu na poprawienie tego.
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 08:23
goofy napisał/a:
kazik napisał/a:
ja już widziałem jak to zrobili,co pózniej woda ciekła do środka!!
Ta ja mam wklejoną w Hanesco i jak deszcz pada to ja mam strumyk w samochodzie tak wspaniale wkleili. A teraz oczywiście są bardzo zajęci i nie mają czasu na poprawienie tego.
dokładnie nie ma chyba warsztatu gdzie wszyscy klienci byliby zadowolenii
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
ja sam do renowki wstawialem tam na poligonowej zaplacilem za szybe ze wstawieniem ok 370pln pamietam jeszcze ze po szyba do hanesco jeździli brtu do renowki tez tam wstawiali i niebylo problemow narazie zadna szyba nieprzecieka w sumie przynajmnije moja bo brat juz 2 razy wymieniał kupił urzywke i sami wstawiliśmy w brew pozorom niejest to tak trudne jak ludzie mówia i sie wydaje w swoej renowce wycinalem pare razy i wstawialem tyna i tez jest ok wystarczy tubka dobrego kleju do szyb prymer i troche zrecznosci przy wstawianiu
Wysek o ile jeszcze temat jest aktualny to znajomy polecal mi ostatnio zaklad na Szewskiej 3 lub na Spoldzielczosci Pracy przy olimpie kolo myjni recznej - oba punkty naleza do jednego wlasciciela.Podobno znaja sie na robocie i maja normalne ceny
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...