Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 16:17
Temat jak najbardziej aktualny zaczne jeździc i sie pytać jutro po maturach także wielkie dzięki za informacje i opisze co gdzie i jak
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 16:38
KLOCEK napisał/a:
polecam zakład AUTOVER saint-gobain
na ulicy Unickiej 4
tel 081 444 41 44
wklejałem tam szyby do 2 samochodów i polll też tam wklejał
mają dobre ceny szyb , profi robota, za wklejenie placiłem ok 100zł
takze polecam
w sumie Hanesco mnie tez nie zawiodlo (termin ok, woda nieprzeciekala) - jednak maly niesmak byl po tym jak w Autoverze wycieli mi klejona przez nich szybe - okazalo sie ze chlopakom nie chcialo sie usunac resztek kleju i przykleili na stary klej
Auto: sej, gej
Skąd: Wrotków Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Cze 2004 Posty: 2627
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 16:41
DTM napisał/a:
KLOCEK napisał/a:
polecam zakład AUTOVER saint-gobain
na ulicy Unickiej 4
tel 081 444 41 44
wklejałem tam szyby do 2 samochodów i polll też tam wklejał
mają dobre ceny szyb , profi robota, za wklejenie placiłem ok 100zł
takze polecam
w sumie Hanesco mnie tez nie zawiodlo (termin ok, woda nieprzeciekala) - jednak maly niesmak byl po tym jak w Autoverze wycieli mi klejona przez nich szybe - okazalo sie ze chlopakom nie chcialo sie usunac resztek kleju i przykleili na stary klej
bo podobno hanesco przykleja na stary klej, stary klej wchodzi w reakcje z nowym i jest ok a tak na gola blache moga byc problemy z przeciekaniem
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 23:13
daniel napisał/a:
Jak możesz przy okazji się popytać ile kosztuje przednia szyba do CRV (2003) to byłbym wdzięczny.
cena to 340zł
a wstawienie szyby sie przedstawia tak Unicka 100zł , Poligonowa 100zł a Hanesco na górkach 120zł cisne na Poligonową
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: CC[N]
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 23:31
wysek^^ napisał/a:
daniel napisał/a:
Jak możesz przy okazji się popytać ile kosztuje przednia szyba do CRV (2003) to byłbym wdzięczny.
cena to 340zł
a wstawienie szyby sie przedstawia tak Unicka 100zł , Poligonowa 100zł a Hanesco na górkach 120zł cisne na Poligonową
Kolego zadzwoń z rana na Majdanek- firma GAD-IMPORT - 0817440932 to jest na uliczce prowadzącej od cmentarza do Męczenników Majdanka. Ja zakładałem szybę do CC wszędzie obdzwoniłe i tam najtaniej wyszło. Szyby mają Pilkongtona. Polecam
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 23:39
Tommy napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
daniel napisał/a:
cena to 340zł
Kolego zadzwoń z rana na Majdanek- firma GAD-IMPORT - 0817440932 to jest na uliczce prowadzącej od cmentarza do Męczenników Majdanka. Ja zakładałem szybę do CC wszędzie obdzwoniłe i tam najtaniej wyszło. Szyby mają Pilkongtona. Polecam
szybe to ja mam ale sądze że taniej niż 100zł to nie wyjdzie tak czy siak za włożenie
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 08:24
daniel napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
daniel napisał/a:
cena to 340zł
Spodziewałem się dużo wyższej kwoty
dzięki wysek^^
Na poligonowej najtaniej tam jedz jest to szyba zielona bez paska (chyba standartowa w CRV ) No problem
340pln za szybe do CR-V to bardzo tanio ja płaciłem tyle za zielona do mojej renówki zwykla biała była chyba o 20 pln tansza i pamietam ze po szyba jeździli do hanesco.
Co do wklejania szybo to jak ja wklejam szybe to zawsze z bratem czyścimy stary klej z blachy i z szyby poźniej prymer i dobry klej i szybka wklejona samochod zostawiamy na 12h schnięcia zeby klej wysechł i jak dotej pory zadna szyba nieprzeciekala