Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Sob Maj 20, 2006 19:13
Vesti napisał/a:
Znajdzcie mi w golfa 4 lub innego tdi w cenie do której szuka Kamila Papa z przebiegiem realnym mniejszym niż 200tys km w dodatku w Lublinie..
W cenie do 40tyś zł szukam...
3 z tych co oglądałem mają udokumentowany przebieg 50-120 (tyś km)...ale większość niestety nie ma
W poniedziałek jedziem oglądać do Chełma Paska B6 PDW gdzieś na allegro jest.Może akurat.
A o Mondeo wspomnę , lecz raczej Ford odpada za samą markę...
PS: właśnie oglądałem Hondę Accord z 2005roku kombi tdi...i też dymiła
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Maj 20, 2006 20:36
CHĘTNIE WEZMĘ W ROZLICZENIU MNIEJSZEGO DIESLA (segmentu"B"), np.: CITROEN C3 HDI, VW Polo TDI itp., lub mniejszą terenówkę, np.: SUZUKI Jimny, Vitara (Grand), Samurai itp. (też w dieslu) po 2000 r.
INFORMACJA DLA ADMINISTRATORA ALLEGRO, A ZWŁASZCZA DLA UCZYNNYCH DONOSICIELI:
AUKCJA NIE JEST ZAMIANĄ - JEST TRANSAKCJĄ KUPNA-SPRZEDAŻY Z EW. ROZLICZENIEM AUTEM I DOPŁATĄ Z JEDNEJ ZE STRON
MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY LUB RATY NP. PRZEZ AUTO-KOMIS
ktos jest chyba zdesperowany zeby sie GO pozbyc... malo kto chcac sie zamienic ma dobre auto do oddania... a przebieg 160tys km...
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 09:42
Tak apropo...każdy mówi , że mu nie dymi...Ale później się nie miło dziwią jak się silnik rozgrzeje i przekręcam korek 710 Każdy z tych 7 mówił że mu nie dymi Więc jak czegoś nie zobacze to nie uwierze
Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 19:30
to cosik drogo , motul z normą dla pd jest tańszy , a co do dymienia z korka i bagnety , to nie ma reguły , jedne ze zdrowym dołem dymią , inne z porysowanym cylindrem nie dymią , tylko jest rozpierdol w korekcji dawek.Moj wysilony motorek nie dymi nic.
pozdro