Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Skąd: Tatary Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 106
Wysłany: Sro Kwi 12, 2006 13:15
Oficjalny termin zlotu: 12-14 maja 2006
_________________ AUDI COUPE 90R 2,3 Z KLINA
AUDI COUPE 90R 2.3 B+G
VW POLO 98R 1,4 Z KLIMA
FIAT FIORINO 1,7D
POSIADAM DO SPRZEDANIA CZESCI Z , Audi 80, 90 coupe, 100 c3 c4, a6, s4, a8, v8.
Wiec ja obstawiam tak
MacBuła Puławska godz. 7 rano dnia 13.05.2006 zbiorka do wyjazdu, i po pół godzinie wyjazd
Ile jest osob chetnych??
1 = KACZOR/GUPETTO , moge wziasc 2 osoby na pokład ( zrzuta na wache )
2 =
3 =
Jesli nie bedzie chetnych na 100% to nie jade.
Ja wybieram sie dzis popołudniową porą, czy ktos jeszcze jedzie z Lublina, bo samemu nudno.
pozdrawiam
P.S. Ostatnio na majóvwce byłem dobre 5 lat temu i był oprócz nas tylko 1 samochód z Lublina.......mam nadzieje, ze od tamtego czasu cos sie zmienilo...........
cyba nic sie nie zmnienilo w ty roku tez bedziesz ty i ja z tym ze j jade dopiero jutro rano tzn o 5 wyjezdzam ale chyba poprostu lubeski klub vw nie ma checi uczestnictwa w takiej imprezie
_________________ Moc Jest Bogiem Prędkość Nałogiem Nitro Zabawa Turbo Podstawa
Vw Bogiem Golf Nałogiem Prędkość Zabawa Opanowanie Podstawa
no miałeś racje Lukass
...w kazdym badz razie niewiele sie zmieniło.....tym razem bylem tylko ja, kolega z bloku g40 , no i jeszcze jakas niebieska polowka na lubelskich blachach
A I JESZCZE ZAPOMNILBYM
BYLO 3 KOLEZKOW JESZCZE GOLFIKIEM W PIATEK, ALE CHYBA SIE W SOBOTE ZMYLI BO JUZ ICH NIE WIDZIALEM....POZDRO DLA NICH, MAM NADZIEJE,ZE KANAPKA SMAKOWALA
A I JESZCZE ZAPOMNILBYM
BYLO 3 KOLEZKOW JESZCZE GOLFIKIEM W PIATEK, ALE CHYBA SIE W SOBOTE ZMYLI BO JUZ ICH NIE WIDZIALEM....POZDRO DLA NICH, MAM NADZIEJE,ZE KANAPKA SMAKOWALA