Wysłany: Wto Maj 30, 2006 10:47 Kiedys była mowa o amorkach
a raczej o zmianie charakterystki, np skrocenie i utwardzenie.
Tutaj jest firma z tego co sie dowiedzialem calkiem dobra 8-) http://www.pecar.friko.pl/
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
noo dokladnie ten sam....aha chcialem przy okazji dodac do tamtego tematu ze zalorzylem i -60 na przod i -40 na tył i wlasnie mysle co tu zrobic zeby go jeszcze usadzic bo jest 10cm nad ziemia a jak dla mnie to za duzo
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 17:14
Rysiek napisał/a:
noo dokladnie ten sam....aha chcialem przy okazji dodac do tamtego tematu ze zalorzylem i -60 na przod i -40 na tył i wlasnie mysle co tu zrobic zeby go jeszcze usadzic bo jest 10cm nad ziemia a jak dla mnie to za duzo
Rysiu to Ty pługiem chcesz zostać ? na co Ci jeszcze o te 10cm jechać w dół to nie na polskie drogi
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 17:34
wysek^^ napisał/a:
Rysiek napisał/a:
Rysiu to Ty pługiem chcesz zostać ? na co Ci jeszcze o te 10cm jechać w dół to nie na polskie drogi
Nie chce obniżać jeszcze 10 cm tylko tyle mu jeszcze zostało prześwitu. Czytanie ze zrozumieniem.
Jak dla mnie regeneracja czy jakies inne zabiegi utwardzania ich to jest tylko i wyłącznie debilizm.
Jesli chce mieć nowe lub utwardzone to ich nie regeneruje czu utwardzam tylko kupuje nowe takie jakich chce. Wszelka ingerencja w budowe je grozi tylko nie porządanymi konsekwencjami.