Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 21:50
Nie wiem jak reszta ale ja uwazam ze samochód który dysponuje takim silnikiem i taką mocą juz dawno by sie sprzedał za tą kase, tym bardziej ze ten colt stoi na otomoto juz prawie 3 miesiace. Powiedzmy sobie szczerze ze gdyby to auto było dobre juz dwano by sie znalazł na niego amator
poczytalem troszke o tym colcie i wiem, ze zaczelo projekt 2kolesi, jednak jeden z nich chcial to zrobic tanim kosztem, i malo profesjonalnie...drugi koles szybko zrezygowal z dokonczenia projektu i zostal colt z takimi patentami ze szok, podobno przy dzwionie bardzo prawdobodbne, ze komus silnik wyląduje na głowie
a ja juz mam inny baaardzo ciekawy pomysl na dluugie zimowe wieczory w garazu
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 07:05
QSY napisał/a:
Nie wiem jak reszta ale ja uwazam ze samochód który dysponuje takim silnikiem i taką mocą juz dawno by sie sprzedał za tą kase, tym bardziej ze ten colt stoi na otomoto juz prawie 3 miesiace. Powiedzmy sobie szczerze ze gdyby to auto było dobre juz dwano by sie znalazł na niego amator
Wiesz QSY ciężko sprzedać jest każde auto po tuningu. Po mechanicznym to jeszcze pójdzie, lecz po wizualnym już nie bardzo.
Wiesz u nas na forum jest pełno padak. Twoje cabrio, Ryśka, moja megi i wiele innych, które na sprzedasz szły już nie raz i jakaś nadal nie zmieniły właściciela.
Jak chcesz kupić Audi to sprzedam tak jak stoi za 22tysie, stan idealny poza uszkodzoną stacyjką (ktoś chciał sobie porzyczyć), trzeba jeszcze pomalować szyber (koszt roboty i lakieru w cenie).
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 19:18
MACIOR napisał/a:
Jak chcesz kupić Audi to sprzedam tak jak stoi za 22tysie, stan idealny poza uszkodzoną stacyjką (ktoś chciał sobie porzyczyć), trzeba jeszcze pomalować szyber (koszt roboty i lakieru w cenie).
Maciorku ty nasz Misiu Kolorowy zejdz na Ziemie 22 tys PLN, no wez daj spokoj zaplulem ze smiechu swojego psa, a on tego bardzo nie lubi i podarl mi koszule,wiec wisisz mi koszule ( żart), Daniel chce sprzedac S2 za 10tys pln, fakt wyglad ma szrotowy, ale twoja V6 łoi jak chce i kiedy chce, nawet gdy jezdzi w trybie serwisowym.....
Za 22tys dorzuc do tej Audi ,Lancie i Golfa no to moze jakis napalony wlasciciel KOMISU kupi od Ciebie....
Widzałeś czy tylko pieprzysz, nawet nie wiesz co tam siedzi, ile kasy i serca zostało włożone w te auto, dodam tylko że same opony letnie kosztowały 2500, a o reszcie nie wspomne.
Maciek , z audikiem zapraszam do działu "Projekty"
Ostatnio zmieniony przez TTomek Pon Cze 12, 2006 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 20:47
MACIOR napisał/a:
Widzałeś czy tylko pieprzysz, nawet nie wiesz co tam siedzi, ile kasy i serca zostało włożone w te auto, dodam tylko że same opony letnie kosztowały 2500, a o reszcie nie wspomne.
czy jest tu jakiś moderator ?
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...