Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 00:30
Jaqub napisał/a:
wilku napisał/a:
ja mam Fulda Carat Extremo i sympatycznie sie na nich jezdzi
kumplowi w carismie kiedys 16stka pekla w polowie
nawet mnie nie strasz poki co dobrze sie jezdzi troszke szerokie ale w zakretach dobrze se trzyma , co do jazdy na mokrym to nie wiem bo nie mialem jeszcze takiej okazji ale z tego co o nich czytalem to sa dobre
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 19:06
wilku napisał/a:
Jaqub napisał/a:
wilku napisał/a:
nawet mnie nie strasz poki co dobrze sie jezdzi troszke szerokie ale w zakretach dobrze se trzyma , co do jazdy na mokrym to nie wiem bo nie mialem jeszcze takiej okazji ale z tego co o nich czytalem to sa dobre
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 19:17
wilku napisał/a:
Jaqub napisał/a:
wilku napisał/a:
jak beda jezdzic w deszczu duzo zalezy ile maja bieznika... jak kupuje oponki na wiosne powiedzmy 7-7.5mm bieznika to jest spox to lipca poczatku sierpnia w sierpniu juz lipa... a pod koniec sezonu to jak deszcz jest to trzeba wiekszy margines bezpieczenstwa.. mowie o oponkach na tyl bo z przodu to mam juz od dwoch sezonow Marangoni zeta linea i jeszcze ten i przyszly sezon to spokojnie polataja (kupilem nowki) a z tylu to gumy mi szybciutko leca... ale to taka wada fabryczna aut BMW...