Auto: sti
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 19:05
wilku napisał/a:
a ja dalej sie upieram przy VTI
sercem jestem także przy vti oczywiście nie del solu tylko civicu,ale wybrałem z tej listy subarynę,która na pewno jest jednym z najbardziej problematycznych samochodów na tej liście ,spowodu już swojego wieku i swojej dosyć aktywnej przeszłosci(mowa o subaru gt)-kiedyś gdzies słyszałem że silnik w gt po 150tyś nadaje się do remontu,a 95% subaru gt ma ten przebieg już za dawno za sobą,ale mimo wszystko auto jest dla mnie najbardziej kultowe
kupuj kulibre
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
nad subaru zastanow sie powaznie.. mam przyjemosc od czasu do czasu jezdzic tym i wiem ile kosztuje utrzymanie tego auta.. kupisz auto i w ciagu 2 lat wydasz 2 tyle na utrzymanie.. jezeli stac cie na to to wtedy ma to sens.. Jestem akurat zwolennikiem szanowania subaru a na to potrzeba pieniedzy.. pamietaj ze tam nie leje sie Pb95... auto nie pali 10l.. przy bardzo spokojnej jezdzie po miescie spali ci 14l.. w trasie jakies 12-13l ale nie przekraczajac 130km/h.. jezeli zaczniesz po miescie latac to mozesz liczyc sie (moj rekord-zima) ze spalaniem 29l/100km VPower Racing99+... Pamietaj ze olej trzeba czesto wymieniac i nie lac Lotosa.. Jezeli dba sie o ten samochod to jest wspaniały.. Praktycznie ciezki do zajebania.. dodatkowo silniczek zakrecisz kilka razy poza czerwone pole i mozesz juz szukac sponsora na korby, panewki itd. Samochod do jazdy po miescie ciezki.. przez turbo i to ze trzeba je chłodzić.. Zaraz kilka osob napisze ze to takie gadanie.. ale ja mialem okazje sie o tym przekonac i tak wlasnie jest..
Co prawda to prawda, jak ma to byc samochod do codziennej jazdy to z Subaru wymaga finansow Zeby wilk byl syty i owca cala najelpiej kupic sobie starego dizlownika (tak na jazde w dzien do roboty itd) a wieczorem smigac reprezentacyjnie ryczacym bokserem