Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 09:53
Paweel napisał/a:
jakos do mnie nie przemawia
no coż do mnie tez ale kazdy ma swojego bzika
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
to autko mamy... jako takie sprawdza sie idealnie
a poza tym jest super na letnie przejazdzki.... kto nie jezdzil ten nigdy nie bedzie w stanie zrozumiec jego fenomenu
to autko mamy... jako takie sprawdza sie idealnie
a poza tym jest super na letnie przejazdzki.... kto nie jezdzil ten nigdy nie bedzie w stanie zrozumiec jego fenomenu
pewnie masz racje ... ale ja swojej takiego nie kupie
narazie ma talie i musi jej styknąć .. nie ma co rozpieszczać ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
jeszcze jakby mi ktos napisał jak nauczyc KOBIETE jezdzic... matka ma prawko od 16stego roku zycia ale od bardzo bardzo dawna nie jezdzila i teraz od jakiegos miesiaca czy dwoch probuje ja nauczyc co nie co... niby czyni postepy... zrobila 2 razy trase ok 200km i po miescie z nia jezdze... ale czasem wydaje mi sie ze tlumaczenia moje to jak grochem o sciane....
Auto: Malarz
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 14:49
Jaqub napisał/a:
jeszcze jakby mi ktos napisał jak nauczyc KOBIETE jezdzic... matka ma prawko od 16stego roku zycia ale od bardzo bardzo dawna nie jezdzila i teraz od jakiegos miesiaca czy dwoch probuje ja nauczyc co nie co... niby czyni postepy... zrobila 2 razy trase ok 200km i po miescie z nia jezdze... ale czasem wydaje mi sie ze tlumaczenia moje to jak grochem o sciane....
jak po tylu latach sie nie nauczyła to daj sobie spokój,bo to juz nic nie da
wiesz nie o to chodzi... bo Ona po prostu bardzo dlugo nie jezdzila... zrobila prawko i kilka lat pojezdzila (i to tez raczej okazjonalnie) i ok 20 lat przerwy... a teraz chce zeby sie uniezaleznila... bo troche mnie meczy wozenie jej do pracy i odbieranie 3 razy w tygodniu... zreszta ja zawsze nie bede jej wozil... bede sie staral jak najczesciej wyciagac ja w trase zeby "przyzwyczaila" sie do auta... a po miescie to swoja droga...
wiesz nie o to chodzi... bo Ona po prostu bardzo dlugo nie jezdzila... zrobila prawko i kilka lat pojezdzila (i to tez raczej okazjonalnie) i ok 20 lat przerwy... a teraz chce zeby sie uniezaleznila... bo troche mnie meczy wozenie jej do pracy i odbieranie 3 razy w tygodniu... zreszta ja zawsze nie bede jej wozil... bede sie staral jak najczesciej wyciagac ja w trase zeby "przyzwyczaila" sie do auta... a po miescie to swoja droga...
moja jakoś sie radzi ...
ale punto po dwóch latach ujeżdżania przez nią .. no i nieco przezemnie dawało oznaki skrajnego wyczerpania
z thalią juz całkiem inaczej ... raczej nie widać żeby coś zniszczyła brakiem umiejętności ..
no moze zderzaczki juz nie do końca są granatowe ... miejscami czerwona farba ze słupków
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
autko mi sie nie podoba, za małe ale cabrio wiec ma u mnie plusa co do mam to tak juz jest ze kobieta dlugo nie jezdzi to zapomina, facet ma to we krwi. Moja jezdzi 22lata i niemiala jeszcze dzwona mam nadzieje ze tak pozostanie
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
hmm kto co woli ale placi sie tyle kasy za takie cos podkreslam MI sie nie podoba za ta cene nie jezdzi to, nie wyglada w trase srednio tym pojechac nad jezioro czy gdzies hmmm no ale samochodzik smieszny jest ale fotki ladne nawet