FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdyby tylko Rydzyk o tym slyszal:)
Autor Wiadomość
Etam 
drifter

Auto: MPK
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 12:37   Gdyby tylko Rydzyk o tym slyszal:)

Kiedy pierwszy milion, a nawet miliard na koncie jest tylko odległym wspomnieniem, warto znaleźć sobie jakieś hobby. Jednym z przyjemniejszych jest zbieranie wyjątkowych samochodów. Nie wiem, czy tym Mercedesem SL o karoserii wysadzanej diamentami (podobno sztucznymi) i z białą futrzaną tapicerką da się normalnie jeździć, ale na pewno prezentowałby się niesamowicie w odpowiednio dużym i ładnie oświetlonym garażu.

Wyobrażam sobie, że mógłby się spodobać Marilyn Monroe, która śpiewała o tym, że diamenty to najlepsi przyjaciele kobiety. A z żyjących – szejk Hamad Bin Hamdan Al Nayhan, założyciel pierwszego narodowego Muzeum Automobilizmu w Dubaju, posiadacz imponującej liczby aut, w tym siedmiu mercedesów, stworzonych specjalnie dla niego w siedmiu kolorach tęczy (włącznie z tapicerką), mógłby się tym lśniącym cudem zainteresować.

Cena tego konkretnego pojazdu nie jest znana. Zwykły Mercedes SL, bez diamentów, kosztuje w salonie w zależności od wersji: od 378 000 zł do 965 000 zł.

http://www.luxlux.pl/arty...owy_mercedes_sl

http://www.mercedes-benz....asasl/index.jsp

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Pią Lip 14, 2006 21:37   

siakos mi sie nie podobaja te swiecidełka na tym mercu a ta futrzana tapicerka kojarzy mi sie z polskimi fanami tuningu z konca lat dziewiedziesiatych :S

Etam 
drifter

Auto: MPK
Wysłany: Pią Lip 21, 2006 19:40   

a mi sie kojarzy z pimpem lub z rydzykiem

Odpowiedz do tematu