a ja polecam zakład na Łęczyńskiej (jadąc od Makro za przystankiem w prawo)
Kuba jesli mowisz o TRANS WAG'u(dokładnie Łęczyńska 58 )-- to kobitka , ktora jest w biurze powiedziała mi miesiąc temu , że jezeli gaz nie był montowany u nich to nie sa w stanie naprawić usterki , aż wkońcu wyprosiłam , żeby łaskawie zajrzeli co sie tam takiego stało...i tak samo jak gelolsw, tez sie dlawił , ale tylko na gazie , na benzynce zero problemu ...
PODSUMOWANIE: gówno zrobili -- zaśpiewali coś ok. 100zł ... i pojechałam dalej (o ile to mozna było nazwać jazdą ) dławiąc sie na każdych swiatłach ...tak tez pozostało do dziś ...
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Pią Lip 07, 2006 20:15
Wiecie co kochani czytam te wasze posty i tak sobie myślę że adresy gazowników moglibyśmy bez końca sobie podawać np. może być jeszcze Lotnicza,Firlejowska,Janowska,Rowerowa,Abramowicka,Nadbystrzycka... i tak bez końca i jednym ktoś zrobił dobrze innym źle
a moje osobiste zdanie jest takie że to wszyscy partacze są bo przez ostatnie lata przerabiałem z nimi tematy w moich poprzednich autach (z sześciu posiadanych cztery miałem na lpg) i dlatego obecne mam tylko na benzynkę bo moja zasada to:
"wolę żeby auto stalo na parkingu bo nie mam na wachę niż żeby stało bo się zepsuło"
wtopiłem już w:
dwa przepływomierze
koplet wtryskiwaczy
pompę paliwa bo nie oszukujmy się ale jeździ się na rezerwie w baku
renowację instalacji bo na inżynierskiej wody mi zatankowali
do tego częstrze wymiany świec, przewodów WN, filtrów, branie oleju, dziwne zapachy z bagażnika, niestety większe spalanie i tym podobne historie... A do diabła z nimi
jak podliczyłem koszty wyszlo mi na zero a jakie stresy tego żaden gazownik nie zwróci cieszę się że mam to już za sobą
Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 11:19
Ja mam problem z gazem. Pali około 20L lpg na 100. I wcale sie nim nie wsciekam.
Szukam dobrego gaziarza który sprwadzi całą instalacje, przeczyśći co tam trzeba, sprawdzi wielozawór czy nie oszukuje itd. Najlepiej taki warsztat gdzie zrobią mi to od ręki i nie bede musiał dłuczo czekać na odbiór. W rozsądniej cenie.
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 15:00
PONURY napisał/a:
Szukam dobrego gaziarza który sprwadzi całą instalacje, przeczyśći co tam trzeba, sprawdzi wielozawór czy nie oszukuje itd. Najlepiej taki warsztat gdzie zrobią mi to od ręki i nie bede musiał dłuczo czekać na odbiór. W rozsądniej cenie.
poczytaj mój post z 07.07 i wczesniejsze posty forumowiczów masz tam chyba większość zakładów wymienione do wyboru do koloru a czy dobrze i tanio robią to się sam przekonasz jak autko wstawisz
czekamy z niecierpliwością na twoją ocenę hihihihihihi
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 21:44
temat zapomniany a napewno jak najbardziej na miejscu bo większość z was na lpg jeździ
a jednak nikt tu nie pisze nikt nie pyta nikt nie komentuje
a problemy wiem że są bo nawet w sobotę u mnie w pracy był jeden z audimaniaków i miał problem między innymi z lpg
wymieniliśmy zdania i poglądy i super
szkoda tylko że tutaj nic się nie komentuje i nie przytacza