Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 11:27 wydarzenia spod zamku dzis
cytat z gg ... podobno wysłane na jakieś Lubelskie forum (nie wiem na jakie)
Cytat:
Wysłany: Dzisiaj 8:19 Wypadek pod Zamkiem
Jechałem 5min temu koło zamku ...
Stał TIR, ok 4 radiowozów, i VITO pogrzebowe
a na ziemi pełno krwi, ludzkie części ciała ...
Wiedziałem ze kiedys na tym przejsciu cos takiego sie wydarzy...
Tam zawsze kazdy przebiega w ostatniej chwili, nawet na czerwonym, nawet jak juz auta maja zielone, to jeszcze zawsze znajdzie sie jakis bohater co przebiega...
Ludzie myślcie trochę
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 18:37
Cytat:
Według wstępnych ustaleń: ok. godz. 5.30 (sygnalizacja świetlna jeszcze pulsująca) kierujący samochodem ciężarowym jadąc od strony al. Solidarności w kierunku Witosa środkowym pasem ruchu na wyznaczonym przejściu dla pieszych przodem potrącił pieszego, który wbiegł na na przejście zza stojącego na przystanku autobusu. Pieszy zginął na miejscu. Takie są wstępnie ustalone okoliczności, kto zawinił ustali dochodzenie, trzeba zbadać wszystkie okoliczności wypadku.
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Tragiczny wypadek w Lublinie - zginęły 3 osoby
Trzy osoby spłonęły żywcem w samochodzie w Lublinie. Do wypadku doszło około 4 nad ranem - samochód osobowy, należący do firmy ochroniarskiej, zjechał na pobocze i uderzył w słup trakcji trolejbusowej, po czym zapalił się.
Okoliczności tragedii są na razie nieznane, podobnie jak personalia ofiar: dwóch mężczyzn i kobiety. Nie wiadomo czy wszyscy byli pracownikami firmy.
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 05:26
Ja widział wczoraj jak kończyli gasić tego Lanosa. A kierował nim chłopaczek, który pilnował szpitala na abramowickiej. Wyjechał tylko na chwilę po papierosy.
Pozostawił żonę wraz z 1.5 rocznym i 4 miesięcznym dzieckiem. Personalia reszty osób jest jeszcze nie znana.