Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 18:56
własnie wrociłem , zawody ogólnie na plus , chociaż było troche niedociągnieć organizacyjnych...Najlesze ET jakie udało mi sie pojechać moim ropniakiem to 14.60 w przejazdach wolnych (myslalem ze to juz eliminacje:) ) potem troszke gorzej , większy stres , reasumując klase diesel wygrałem Wielkie gratki dla ekipy z Lublina , Spawos bardzo ładnie chodzi lanosik Macior , golfik też ładnie marszczy torpede , a Tomka cupra to chyba nie trzeba pisać bo zapitala... w turbo z mocną konkurancją , generalnie ekipa z lublina walneła troche 14 , jedni nizsze inni wyzsze
pozdro
Ostatnio zmieniony przez slg Nie Sie 27, 2006 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Impreze do pupy, Zero orga nizacji ... palenie kangu gumy na parkingu motory szaleja wies tanczy i spiewa, klasy to nie wiem po co wogle byly kazdy swoim samochodem jal zaplacil 10zl mogl w kazdej klasie wyzej startowac wiec zawodnicy startowali prawie w kazdej klasie potem do mojej wskoczyly 4 hondy jakos tak jakas 1,4 nawet brechta i robily kolo 13,5 wiec nie byl oszans z nimi waszka 13,96 a Moj czas to 14,7 jakby nie bylo tych hond to byl byl prawdopodobnie 2 szkoda kasy na to ylo zeby tam pojechac ;/
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 21:09
to był jakiś zlot miejscowych dziwek i dresiarzy a nie wyścigi motory bez tłumików szalejące w śród ludzi , co raz jakieś palenie gumy , normalnie koszmar
co do drogi na której odbywały się wyścigi to też pomyłka , max szerokość to jakieś 6 metrów co przy prędkościach ponad 150km/h i dwóch samochodach robiło sie średnio ciekawie, sprzęt raz działał a raz nie , ogólnie impreza nieporozumienie
jedyne z czego się cieszę to to że nam nie ukradli gratów z samochody i w miarę szybko mogliśmy wrócić do domu
Auto: o_0
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2004 Posty: 273
Wysłany: Nie Sie 27, 2006 21:53
e tam, zle to my sie przygotowaliśmy zamist zabrac kocyk, lodoweczke, browarki i muzyczke i zrobic sobie piknik połączony z wyscigami i woskowaniem torpedy na miejscowe gwiazdy to był tylko browar . Pogoda ładna a czasy grupy Lublin ok Macior - 16.40, Szania 14.12, Sluger 14.60, Spawos - 14,70 wiec dało rade dodatkowo Audi w ktorym cos tam zrobilismy zrobilo 14,12 na slizgajacym sie sprzegle. Wiec ogolnie bylo z pupy co do tych pedałow na motorch to potwierdzam posciagali tłumiki i robili maxymalna obore wiec piiiii im na głowe. ogolnie niedziela spedzona na swiezym powietrzu a nie przed kompem :haha
pozdro dla Lecha ktory dawał do pieca jak młody Bog
Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 08:08
ale żeby wokół trzepaka pojechać 14 to też trzeba mieć czym , mnie tam powalony ten medal , powalony mnie czy to bylo wokół trzepaka czy nie , poprostu zmierzyłem et i spędziłem czas w miłym towarzystwie.