"Akcja zacznie się najprawdopodobniej za dwa tygodnie." -- także mają jeszcze troszeczke czasu ... podejrzewam , ze juz niedługo przeluźni sie na drogach , bo połowie populacji zabiorą prawko ... przyznaje , że momentami to co się dzieje na ulicach jest przerażające ...rozwijane prędkości wręcz bezmyslne , ale to co zamierzają wprowadzić jest jeszcze bardziej paranoiczne...
Czy te "potężne maszty" to może to to ,co stoi na rondzie obok zamku i robi fotki jak się przejezdza na pięknym czerwonym kółeczku ... ?
apropo radaru na lipowej to nie wiem poco on tam stoi w dzien korki jak cholera, a jesli nawet jakims cudem nie ma to nikt tam szybko nie leci (straszne doły) wiec na czerwonym tez zadko kto przejezdza postawili by na swiatlach na rondzie kolo zamku tam zawsze ktos na czerwonym smiga....
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Dorotko rozgladaj sie uwaznie tam nie ma fotoradaru
Fotoradar stoi przy przejsciu kolo hali NOVA a nie na rondzie
mi sie wydawało , że na rondzie , ale mi k.rwa zawsze się wszystko wydaje , także dzieki Pawełku za sprostowanie... , bo jeszcze ludzie na tym rondzie zaczeliby sie zatrzymywac na czerwonym , a po co skoro nie ma pudła...
ps: aaaa jeszcze ...zastawiam sie , a po co to stoi przy NOVEJ
no wiem , ale to miejsce chyba nie jest ,az tak niebezpieczne , bardziej by sie przydalo rzeczywiscie na rondzie ...przeciez "kazdy" przelatuje tamtedy jak opętany...
No nie jest, ale jakieś 3-4tygodnie temu ciężarówka rozprasowała kogoś po asfalcie, nie wiem czyja wina, jednak foto powinno tam być, no i powinni zdjęcia wysyłać bo mamy z MSJK ładną sesje sprzed paru lat
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 16:28
MACIOR napisał/a:
No nie jest, ale jakieś 3-4tygodnie temu ciężarówka rozprasowała kogoś po asfalcie, nie wiem czyja wina, jednak foto powinno tam być, no i powinni zdjęcia wysyłać bo mamy z MSJK ładną sesje sprzed paru lat
wina wyskakującego człowieka zza autobusu ... na mrugającej sygnalizacji
no i ciężarówka napewno jechała 60 km/h
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...