sciagnolem tylko pierwszy filmik, ale musze powiedziec ze słabiutki ten spocik z 3autkami...
zawsze mnie zastanawiało czy na zlotach bmw dzieje sie cos oprocz palenia gumy i krecenia baczkow
pozdro
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: osobowe
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 10:10
Widzę, ze nasze pierwsze filmiki sie nie przyjęły To dopiero nasze początki, myśle że minie troche czasu i będziemy mogli się pochwalić czymś bardziej wymagającm od kierowców. Dziękujemy za każdą opinię, a najbardziej za te niepozytywne
Auto: osobowe
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 12:00
bodek napisał/a:
cos takiego mozecie nakrecic
Nie powiem w filmiku występuje dobry kierowca, umiejętności się chwali ale... u nas nie każdy kierowca ma takie zdolności to raz. Dwa, nikt nie posiada M3 (nawet e46 "cywilnego" nikt nie ma). Trzy, nie mamy takich warunków. Nie wiem gdzie to było nagrywane ale wyglądało mi to na jakiś trening driftingu, pewnie na jakimś lotnisku. (może Ułęż)
Jeśli nasze filmiki sie nie podobają, proszę zamknąć temat, a gdy będziemy mieli coś lepszego wtedy się pochwalimy. Co Wy na to?
Ps. Fajny komentator w tym Twoim filmiku bodek
Pozdrawiam.