Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 21:06
z tego co sie wiem to ma tez tryb launch control (tylko jakos inaczej sie nazywa)... a tak wogle to mozesz ruszyc z obrotow... trzeba chyba przytrzymac galke docisnac na odpowiednie obroty i puscic...
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 08:43
Przemyślałeś widzę tę sprawę z silnikiem Mkowym (wywnioskowałem że chodzi Ci o ten 4 cylindrowy) W dzisiejszych czasach takie silniki ładnie chodzą tylko w zadbanych egzemplarzach e30, a wiadomo że nikt z takiego samochodu silnika nie wyjmie i nie wystawi na sprzedaż bo ceny e30 M3 znamy wszyscy i nie trzeba mówić o tym, że tańsze nie będą (jeśli już ceny się zmienią to tylko w drugą stronę). Jeśli kupiłbyś tego czterocylindrowca to wypłaciłbyś za niego nie mało, pewnie byłby okropnie zciuchany i remont by Cie kosztował krocie. Ciekawe jeszcze jak tam z częściami do niego
Jaqb napisał/a:
a nie lepiej wrzucic M50B25? droga utarta, ceny przystepne, moc odpowiednia...
Dokładnie myśle że to rozsądny wybór Mam znajomego z takim "przeszczepem" i jeździ całkiem przyzwoicie Pozdrawaim