Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 00:35
THC napisał/a:
Cytat:
www.LKT.pl
..:| Lubelska Scena Tuningu |:..
Tuning zawsze mi się kojażył ze "streecracingiem"
Wchodze na forum to tuningu a tu proszę, sami grzeczni ludzie...
Hmm to w twoim mniemaniu tak jest gdyż - "tuning to nieograniczone możliwości tworzenia"
Cytat:
Co to jest TUNING ???
TUNING - ang. " strojenie " , " dostrajanie " dopasowanie walorów danej rzeczy do potrzeb upodobań użytkownika.
TUNING samochodowy to :
Tuning stylistyczny - tzw. Design
Tuning mechaniczny - tzw. Rasowanie
Tuning silnika
itd itp
I prosze nie brnij dalej w tym temacie bo popierwsze zaśmiecamy go dwa poruszamy tematy drażniące
Mam nadzieje , że pojmiesz iż tuning z punktu widzenia każdego człowieka to co innego (choć niektórych ludzi na tym forum wiąże ścisle ze sobą )
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Tuning zawsze mi się kojażył ze "streecracingiem"
Wchodze na forum to tuningu a tu proszę, sami grzeczni ludzie...
widzisz do niedawna miałem podobne zdanie o tym wszystkim .. i z niejednym dym tu robiłem
ale w tej chwili mocno zmieniłem zdanie na ten temat ...
na Inż. zbiera sie kupa kretynów ... i debili , i zdecydowanie tam nie jest bezpiecznie
co innego 50 aut które stoją i wyjeżdżają po kolei na wyścig a co innego KUPA baranów latająca bezwładnie w tą i spowrotem ...
w ostatni piątek byłem przejazdem ... i co ... włączając sie do ruchu koło stacji paliw jakiś zjeb wjebał by sie mi w pupe Audi 80 ... ew. wpadł pod bmw serii 7 jadącą prawym pasem ...
gwoli tradycji przypomnę ś.p. Kadetta kombi który został zamordowany przez motocykl na tejże ulicy ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 10:10
ehh mijałem wczoraj tą cieżarówke tylko zderzak miała powgniatany , cóż za uczucie tego kierowcy Vectry (po uderzenia może i był przytomny)a potem ciagniety pod tym Volvo prosto na drzewo [*]
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
jak tak patrze na kolejne foty ... coraz bardziej jestem za fotoradarami co 500 metrów ...
wystarczyłoby jakby za miastem łapały od 110 a w mieście od 80 ...
kurka LUDZIE GINĄ i pomijając kwestie oczywiste (śmierć bez powodu)
ew. rehabilitacja kosztuje grube miliony
śmierć człowieka w naszym wieku kosztuje NAS KUPE KASY !!!
Nie wiem jak to jest że rządzący nie mogą tego pojąć nawet w tym kontekście ...
ehhh
ps. nikogo nie rozliczam ... sam jeżdżę po 150 po mieście ... i wiem ze jestem debilem ... jakby były fotoradary to bym nie jeździł ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 09:57
konrad napisał/a:
Paweel napisał/a:
ps. nikogo nie rozliczam ... sam jeżdżę po 150 po mieście ... i wiem ze jestem debilem ... jakby były fotoradary to bym nie jeździł ...
"Wariat drogowy jest w każdym z nas" Kieruje tobą
raczej nie wariat ale rozsądek