Wysłany: Pon Lis 13, 2006 13:12 Noclegi na słowacji godne polecenia- kto co zna niech wrzuca
JW jak ktos gdzies byl i chcialby cos polecic to niech daje namiary i krotki opis. Niedlugo sylwester i trzeba cos rezerwowac . Gorzej jak juz za pozno
zajebisty nocleg w NOWEJ LESNEJ!!! to jest obok smokovcow (starych nowych itp) w zeszle ferie bylem na nartach i jest wypas... wynajalem w sumie cale pietro na 2 osoby za ok 60pln/24h (salon, sypialnia z wypas wyrkiem, salon z tvsat, kuchnia kompletnie wyposazona itp).. do tesco (24h) bylo jakies 10 czy 15km... w tej miejscowosci jest duzo domow, pokoi itp do wynajecia... jakbys chcial moge zapodac dokladny adres...
Auto: bmw e 36 coupe
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 16:45
w tym roku bylem w lutym w liptowskim mikulasie,polecam,fajnie mozna sobie na chopoku posmigac a co do kwater to lepiej szukac poza liptowskim w strone chopoka jadac jest mase domkow do wynajecia ceny od 25 zl w gore im blizej samego chopoka,a i polecam srodowe imprezy w grand hotelu na chopoku(sa happy hours,wodka tansza od zapojki +streaptes )
_________________ Prowadzenie samochodu jest jak język chiński-jednego i drugiego uczysz sie całe życie.
no to piknie... ciekawe co autor mial na mysli piszac o kontroli rury wydechowej? mam nadzieje ze szczelnosc i piekno grawerowanych koncowek
a reszta to chyba OK tylko ciekaw jestem w jaki sposob beda kontrolowac np hamulce w warunkach drogowych? a reszta poza kolem zapasowym to standard no moze poza zestawami zarowek (PRZECIEZ ZAROWKI MOZNA KUPIC NA KAZDEJ STACJI BENZYNOWEJ )....
Gaza hydrofilna, składana sterylna 7,5 x 7,5 cm 10 sztuk
Roztwór dezynfekcyjny Ajatin - jodyna 50 ml 1 szt.
Ustnik do sztucznego oddychania 1 szt.
Folia izotermiczna 1 szt.
Chusta trójkątna 2 szt.
Rękawice ochronne (gumowe) jednorazowe 1 para
Chusta foliowa 20 x 20 cm 1 szt.
Plaster, szeroki 1,25 cm 1 szt.
Bandaż sterylny 4 szt.
Kompresy hydrofilne, sterylne 10 x 15 cm 1 szt.
Kompresy hydrofilne, sterylne 6 x 5 cm 1 szt.
Opaska gumowa 70 cm 1 szt.
Opaska elastyczna 6 x 4 cm 1 szt.
Plaster opatrunkowy 8 x 4 cm 10 szt.
Agrafki 4 szt.
Nożyce 1 szt.
Plastikowy pojemnik apteczki do transportu 1 szt.
Wracając do tematu idiotycznych przepisów na słowacji.
Gdzie można kupic taką hiper apteczkę i za ile?? Stwierdziłem że nie będę mojej uboogiej uzupełniał.
Wracając do tematu idiotycznych przepisów na słowacji.
Gdzie można kupic taką hiper apteczkę i za ile?? Stwierdziłem że nie będę mojej uboogiej uzupełniał.
w Makro jakis czas temu kupowalem apteczke do malutkiego i byl mega wybor... WEZ taka z zapewnieniem ze jest wszystko co trzeba w EU (i nie beda mogli sie czepic bo przeciez sa w EU)
zajebisty nocleg w NOWEJ LESNEJ!!! to jest obok smokovcow (starych nowych itp) w zeszle ferie bylem na nartach i jest wypas... wynajalem w sumie cale pietro na 2 osoby za ok 60pln/24h (salon, sypialnia z wypas wyrkiem, salon z tvsat, kuchnia kompletnie wyposazona itp).. do tesco (24h) bylo jakies 10 czy 15km... w tej miejscowosci jest duzo domow, pokoi itp do wynajecia... jakbys chcial moge zapodac dokladny adres...
numer domu byl 128 (na zdjeciach rozkminilem) a ulica nie pamietam (jak znajde wizytowke wlasciciela to Ci napisze)... ale w Nowej lesnej jest w zasadzie tak ze w co drugim domu sa pokoje/kwatery ew. cale poziomy (ja tak wynajalem cale pietro ) jak jedziesz wieksza ekipa to mozna nawet domy/wille wynajmowac w calkiem ciekawych pieniadzach
jesli bedziesz w tamtych stronach to polecam Ci odwiedzic belianska jaskinie (czy bielanska) na miejscu jakies info znajdziesz... jedna z najdluzszych i mega ciekawych jaskin...
bodajze w tatranskiej lomnicy jest muzeum jakies przyrodnicze ale tam tylko zwierzaki wypchane byly....
na stok to najlepiej smigac do smokowca (chyba starego, jest tam naziemna kolejka linowa) autko mozna pod grand hotelem zostawic....
a w lnowej esnej jest fajna restauracja taki duzy dom z grubych bali z przeszklona jedna sciana... smacznie, tanio mega dobra wodka borowiczka