w lawecie robili mi wał .. prawie pół dnia .. rozbabrany do zera ... pocięty był w 3 ..4 miesjcach ... pospawanie tego do kupy rzeźba niesamowita .. w sumie od 8 do 16 to robili ...
wszystko chyba 350 albo 450zł zapłaciłem z częsciami (krzyżaki i łożyska) samą robote wycenili na około 150zeta ... według mnie bardzo dobra cena
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 17:23
kazik napisał/a:
Paweel napisał/a:
kazik napisał/a:
tak jak paweel napisał w Skrobowie(to jest na obwodnicy Lubartowa w lewo na Kozłówkę) firma Diesel Serwis Włoch zrobią to na pewno dobrze
tej firmy tez nie znam
:D a to są 2 najwieksze firmy zajmujące się tego typu tematami
wielkie czytaj płaca dużo czynszu ... mają dużo nic nie umiejących pracowników ... i pierdolą maluczkiego klijenta ... ps. zawsze moge sie mylić ... taki stereotyp ... wypracowany przez kilka lat
małe O/T: chyba Ci Pawełku persenik by sie przydał
chodzi Ci o firmy z "identyfikatorami" ? czy o firmy które zainwestowały w sprzęt aby swoją pracę wykonywać na poziomie profesjonalnym (czyli inwestowały w urządzenia do tego celu przeznaczone) a nie tylko jesli chodzi o podawanie kawki ?
O ile Woliński budzi kontrowersje o tyle Włoch (Stary) jest mistrzem samym w sobie.
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 07:22
TTomek napisał/a:
chodzi Ci o firmy z "identyfikatorami" ? czy o firmy które zainwestowały w sprzęt aby swoją pracę wykonywać na poziomie profesjonalnym (czyli inwestowały w urządzenia do tego celu przeznaczone) a nie tylko jesli chodzi o podawanie kawki ?
O ile Woliński budzi kontrowersje o tyle Włoch (Stary) jest mistrzem samym w sobie.
Tomeczku ... nawiązując ... bazuje na doświadczeniach ... jedź do dużej firmy ... takiej której szefa / właściciela nie ma w pobliżu ... na palcach jednej ręki pokażesz mi takie które zachowały wysoki standart ...
co do tych firm ... bazuje tylko na "zasłyszanych" opiniach ... WŁOCH ... no dobra STARY ... ale firmy sa dwie chyba ? i jedną prowadzi młody ... tia?
ps. co to je "persenik"
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 09:10
Paweel napisał/a:
TTomek napisał/a:
Tomeczku ... nawiązując ... bazuje na doświadczeniach ... jedź do dużej firmy ... takiej której szefa / właściciela nie ma w pobliżu ... na palcach jednej ręki pokażesz mi takie które zachowały wysoki standart ...
co do tych firm ... bazuje tylko na "zasłyszanych" opiniach ... WŁOCH ... no dobra STARY ... ale firmy sa dwie chyba ? i jedną prowadzi młody ... tia?
ps. co to je "persenik"
młody i stary to jedna firma,polecam
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //