Mrówa, wez kurka jedz na inzynierską sie poscigaj z kolegami z piaskownicy...taki jestes kozak to sie sprobujemy w najblizszym czasie...
aha i dostajesz Warna sam wiesz za co....
trafiles na moj zly dzien
edit: nigdy sie nie scigalem z zadną sierrą wiec wyjmij reke z nocnika i sie obudz
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
jak sie niescigales?niepamietasz jak byles na inzynierskiej jak stanoles za bordowa sierra ktura dosłownie spaliła na ciebie gume?? jakies 2 tyg.puzniej stanelismy na światłach obok siebie,jechałes z jakas laska.widac kierowcy cabrio(ty) maja strasznie słaba pamieć a co do inzznierskiej to sam tam kiedyś przyjerzdzaleś tak samo jak i ja.a ze masz zły dziedz to mnie nieobchodzi bo ja mam dobry
jak stanoles za bordowa sierra ktura dosłownie spaliła na ciebie gume??
tak pamiętam, wyjezdzalem z parkingu jak nagle jakis DEBIL, zaczol tam palić gume, co jeszcze raz utwierdza mnie w przekonaniu ze Wasze(kierowcow BMW) mózgi są wielkości TIK-TAKa...nigdy chłopcze sie nie scigałem z żadną sierrą, ale skoro stalem obok Ciebie na swiatlach to pewnie musiałem sie scigac, wiec dobrze niech Ci bedzie-GRATULUJE A co do Inżynierskiej-owszem czasami przyjezdzam...pogadac ze znajomymi, scigalem sie tam moze 4razy przez 2lata...
aha daj adres do siebie....tak sie składa, ze mam taką mądrą książke jak SŁOWNIK JĘZYKA POLSKIEGO-niech strace.
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001