Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 07:13
Tak naprawde to sie wszystko zaczyna rozwijac dopiero Zdaje sie ze to bylo pierwsze spotkanko bmw o ktorym slyszalem i osobiscie niespodziewalem sie tylu autek
Ale mam nadzieje ze z biegiem czasu uzytkownikow tego samochodzu bedzie coraz wiecej zarowno tych szybkich, zwyklych i niezwyklych Pozatym spotykamy sie glownie poto zeby porozmawiac powymieniac sie wrazeniami doswiadczeniami i sluzyc sobie nawzajem pomoca:)
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 13:44
agrabsabi napisał/a:
świetne foty niezła frekwencja
ale brak naprawdę ciekawych modeli
np jakiegoś M-Power albo chociaż jekiejś 7-demeczki nie mówiąc już o 850-tce
ale i tak spot był pewnie super
nasz kolega audimaniak Zanjac kupił E-39
może będzie takim katalizatorem między klubowym i pomoże zorganizować coś wspólnie mam nadzieję że przeczyta ten post i zadziała
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 23:26 spot na placu zamkowym
siemka ,co do spotu na placu zamkowym i pozniej w belzycach:) to totalny czadzik,ten placyk w belzycach trzeba by powtorzyc:) ps dzieki za fajne fotki mojej E30stki
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 14:09
Mmaly troche sie mylisz... w zasadzie byly spociki juz wczesniej ale frekwencja byla mizerna... wszystko zaczyna sie powolutku rozkrecac... chlopaki ze Swidnika obiecuja ze w ciagu 2 lat zrobimy u NAS drugi TORUN... 3mam ich za slowo
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 16:06
mysle ze nie oni a wspolnie bo im na wiecej tym lepiej a co do wczesniejszych spocikow to byc moze ale niestety nic one neizapoczatkowaly niestety a szkoda wiec miejmy nadzieje ze tym razem wszyscy razem naprawde cos wspulnie dobrego bedziemy robic i osiagniemy
[quote="agrabsabi"][quote="Jaqub"]ja w miare swoich mozliwosc tez bede pomagal na ile mi czas pozwoli [/quote]
załatwcie jakieś wizytki klubowe to wam w pracy ładnie rozprowadzę
bo dużo bm-kowiczów przyjeżdża na zakupy
tylko pod żadnym pozorem nie mówcie o tym moim kumplom z audi
bo będzie po mnie [/quote] a ja dostałem opie...dol za zaproszenie szpiega ,nieładnie agrab
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 23:09
chlopaki chilll....... w sumie nie tylko o auta chodzi... jak dla mnie np Torun juz nie jest tym czym byl kiedys... zlot powinien byc zabawa, integracja bez wzgledu na to czy ma sie auto za mala czy duza BAŃKĘ (tu tegoroczni zlotowicze z torunia beda wiedzieli o co chodzi) licze na to ze uda sie zorganizowac impreze na ktorej bedzie glownie chodzilo o zabawe i dobry klimat... mysle ze mozliwosci sa