Auto: D5244T+
Skąd: Bronowice Pomógł: 7 razy Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 356
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 01:12
Jak masz caly przod to sprawa jest prosta. Zmieniasz sanki pod silnikiem, skrzynie, polosie [maja inny frez], do tego dochodzi komp, nie wiem jak z wiazka. Miejsca jest duzo wiec idzie zrobic w miare sprawnie.
Jezeli masz cały przod to mozna sprobowac, w Warszawie jest zaklad co robi swap w 1/2 dni cena ok 1500-1800zł...w lbn tez jest pare zakladow co Ci to zrobią. Zawsze przy robieniu swapa wyjdą jakies grzyby, wszyscy zapewniają Cie ze pojdzie wszytko git, a pozniej okazuje sie ze sa dodatkowe koszty, u mnie tez mialo byc tylko silnik skrzynia elektryka i półośki...a została tylnia belka
A jezdziles autem z tym silnikiem co chcesz kupic? Dobrze jest kupując wiedziec za co sie placi...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: D5244T+
Skąd: Bronowice Pomógł: 7 razy Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 356
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 00:18
A jeszcze jedno pytanie mnie meczy...dlaczego 1,7T...on ma tylko 130 kucy, a jest dosyc awaryjny jak na volvo - duzo ludzi mi sie skarzy na te motory. Czy nie lepiej byloby pomyslec np. o silniku t3?
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 02:02
Rysiek napisał/a:
Jezeli masz cały przod to mozna sprobowac, w Warszawie jest zaklad co robi swap w 1/2 dni cena ok 1500-1800zł...w lbn tez jest pare zakladow co Ci to zrobią. Zawsze przy robieniu swapa wyjdą jakies grzyby, wszyscy zapewniają Cie ze pojdzie wszytko git, a pozniej okazuje sie ze sa dodatkowe koszty, u mnie tez mialo byc tylko silnik skrzynia elektryka i półośki...a została tylnia belka
A jezdziles autem z tym silnikiem co chcesz kupic? Dobrze jest kupując wiedziec za co sie placi...
za ... 1800 to ja moge zrobic 2 dni i odbiór .. ale jak dasz rzeczywiście KOMPLETNY ryj od drugiego auta ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Rbimy u mnie w zakładzie teraz przekłade. VOLVO szefa. Jedno auto, trzy silniki. Dopiero drugi dzień a ma sie juz ku końcowi. Ba .. i zostaje na sprzedaż silnik T3
Może chcesz do mnie trafić? Mechanicy na świerzo po Volvo są. Mamy sprzęt i wiedzę zdobyta na Volvo....
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 15:33
BOSEK napisał/a:
Rbimy u mnie w zakładzie teraz przekłade. VOLVO szefa. Jedno auto, trzy silniki. Dopiero drugi dzień a ma sie juz ku końcowi. Ba .. i zostaje na sprzedaż silnik T3
Może chcesz do mnie trafić? Mechanicy na świerzo po Volvo są. Mamy sprzęt i wiedzę zdobyta na Volvo....
jak sa chceci i mozliwosci to sa tez wyniki... a jak sie w trupa wklada trupa to nie ma sie co dziwic ze wychodza kwiatki...