jak w temacie...
Dobrego blacharza...do cięzkich napraw,ze tak powiem... (oczywiście samochodowych)
Narazie znalazłem jednego dobrego, ale jak wiadomo trzeba popytać wszędzie na początek
ja znam dobrego blacharza bardzo ladnie i solidnie sklada autka tzn nie wiem jak teraz w tamtym roku skladal mi poloneza i nie widac co i jak bylo robione duzo w sumie tez mnie nie skasowal, robi prywatnie w Jatutowie pod Zamościem ale naprawde spoko robi
zgadzam się i równiez polecam ... sama tam robie w tym momencie samochod i szczerze mowiąc mam pełne zaufanie co do tego zakładu myślę , że moje brum brum będzie doprowadzone w profesjonalny sposob do ładu... I hope so...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 16:37
niski napisał/a:
ja znam dobrego blacharza bardzo ladnie i solidnie sklada autka tzn nie wiem jak teraz w tamtym roku skladal mi poloneza i nie widac co i jak bylo robione duzo w sumie tez mnie nie skasowal, robi prywatnie w Jatutowie pod Zamościem ale naprawde spoko robi
to wyedytuj jeszcze posta i daj namiary na kolesia, bo to co napisales narazie jest w ogole nie przydatne
Kaziu Ciebie tez sie dotyczy podanie namiarow na blacharza.
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 17:19
mam tylko numer na kom,a nie każdy chce żeby dawać jego prywatny numer,komuś zainteresowanemu podam na prv jak będzie mu potrzebny,albo wrzucę stacjonarny jak się dowiem jaki jest
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //