Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 14:09 Pomógł Każdy Każdemu
Uważasz że w założonym przez np.Zosię temacie Jasio dobrze podpowiedział i Jasia odpowiedź pomogła Tobie rozwiązać problem?
Uważasz że Jasio powinien otrzymać w nagrodę punkt POMÓGŁ za swoją pomoc?
To może być możliwe mam zamiar wprowadzić modyfikację
każdy może pomóc każdemu, tzn że możemy dawać punkty pomógł będąc czytelnikiem bądź jedynie biorącym udział w dyskusji (nie założycielem tematu - dotychczas tylko osoba która założyła temat może dać punkt pomógł).
Oczywiście zgodnie z tradycją LKT.pl poddajemy ten pomysł głosowaniu
[ Dodano: Czw Gru 28, 2006 2:11 pm ]
ja jestem na TAK z prostego powodu, często ludzie piszą mądre posty za które wypadało by dać nagrodę, lecz autor tematu się nie kwapi... czasami serce kraje, bo warto nagradzać za mądrość
idzie za tym niebezpieczeństwo "przeginania pały i kolesiostwa" - ale od czego mamy 20 moderatorów którzy takie akcje będą nagradzać warnami a punkty będą kasowane.
ogólnie jestem na Tak i mam nadzieje że Wam ten pomysł przypadnie do gustu
ja jestem na TAK z prostego powodu, często ludzie piszą mądre posty za które wypadało by dać nagrodę, lecz autor tematu się nie kwapi... czasami serce kraje, bo warto nagradzać za mądrość
idzie za tym niebezpieczeństwo "przeginania pały i kolesiostwa" - ale od czego mamy 20 moderatorów którzy takie akcje będą nagradzać warnami a punkty będą kasowane.
ogólnie jestem na Tak i mam nadzieje że Wam ten pomysł przypadnie do gustu
a to dlatego ze zrobi sie burdel kazdy bedzie dawal kazdemu o tak o i bedze mowil ze cos tam napisal madrze a tak osoba zakaldajaca temat tak jak jest to teraz moze zweryfikowac kto pomogl a kto nie i kliknac
funkcja "pomogl" juz straci swoj urok jezeli kazdy bedzie mogl dawac a nie tylko zalozyciel tematu
Auto: Malarz
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 16:28
HaGie napisał/a:
a to dlatego ze zrobi sie burdel kazdy bedzie dawal kazdemu o tak o i bedze mowil ze cos tam napisal madrze a tak osoba zakaldajaca temat tak jak jest to teraz moze zweryfikowac kto pomogl a kto nie i kliknac
funkcja "pomogl" juz straci swoj urok jezeli kazdy bedzie mogl dawac a nie tylko zalozyciel tematu
siwy napisał/a:
siwy napisał/a:
moderatorzy i tak maja co robic, wiec po co dokladac im roboty?