Najlepszego w tym nowym roku wszystkim użytkownikom Jak najlepszych ślizgów, najmniejszego spalania, mało sek. do 100, dużych prędkości maksymalnych, bezawaryjności, dobrych imprez przez ten 2007r. małego kaca po i wszystkiego co tylko najlepsze
_________________ kupie a4 2.8 quattro
Ostatnio zmieniony przez Rysiek Sob Gru 30, 2006 00:32, w całości zmieniany 1 raz
Niby jeszcze cale 2dni, ale zeby temat nam nie spadł, to życzę wszystkim spełnienia planów jakie na pewno każdy z Was ma, w życiu prywatnym jak i zawodowym. Oby Nam sie wiodło i było lepiej niż w 2006r.
PS. chyba niechcący wywaliłem temat z życzeniami swiatecznymi...mam nadziej ze nikt mnie nie zlinczuje
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 14:11
A ja chce wam życzyć szampańskiej zabawy aby ten rok 2007 był jeszcze lepszy od minionego , wzsystkie marzenia zostały spełnione , zdrowie was nie opuszczało i oby to życie dalje pchać do przodu
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.