Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:21
polll napisał/a:
w wersji roland costam
to roland garos
i chyba full opcja z duzym przesuwnym kawalkiem dachu
polll napisał/a:
jesli chodzi o silnik to on nie mial z nim zadnych problemow ale 1.4 raczej slabo jedzie
auto ma byc dla dziewczyny... do dojazdow na uczelnie a nie wyscigi czyli ma byc ladne, jak najmlodsze, jak najmniejszy przebieg (rzeczywisty), najlepiej serwisowane w ASO (zeby nie bylo jakis niespodzianek), bezwypadkowe (nie dzwonione, bo zadko kiedy sie trafia igla bez zadnej "stluczki" czy obtarcia na parkingu itd), w miare ekonomiczne, w cenie do 10tys pln, milo jakby mialo jakies wyposazenie
a co myslicie o fiescie 2000rok, ok 100tys km, 1.4B, 3d, poduszka powietrzna, radio, immobiliser, serwisowany w ASO, kupiony w salonie?
kończywszy na mojej skodzie, jak w podpisie, zapraszam na PW
Do wyboru do koloru, polecam pojechac na giełde i porozglądać się za ogłoszeniami i brać co bedzie w bdb stanie, nie bite z małym przebiegiem, zadbane i nie po 5-tym właścicelu..
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:36
a o czymś takim nie myślałeś ?: http://moto.allegro.pl/it...yposazenie.html
dobrze wyposażony, mało awaryjny, nawet zwinny i chyba odpowiedni dla kobiety.....
o fordzie nie mam zdania......
za stare i bydgoszcz (nie chce robic 500km tylko po to zeby obejzec auto
THC napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1948251
silnik ten co mowil TTomek a poza tym zgorzelec
THC napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1967181
17letni i do tego pojemnosc 2.0
THC napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1710864
niby OKa ale 94 rok
THC napisał/a:
Do wyboru do koloru, polecam pojechac na giełde i porozglądać się za ogłoszeniami i brać co bedzie w bdb stanie, nie bite z małym przebiegiem, zadbane i nie po 5-tym właścicelu..
na gieldzie nie ma czego szukac.... auta sa tak picowane np silniki sa wymyte do granic mozliwosci...
KOSA napisał/a:
http://moto.allegro.pl/it...yposazenie.html
gniezno + oplaty
tak jak pisalem kilka postow wczesniej... nawet nie wiecie jakie dylematy i jakie wymagania maja kobiety...
[ Dodano: Sob Gru 30, 2006 11:51 pm ]
THC napisał/a:
e tam łańcuchy powinny dłużej niż pasek trzymać
lancuch tak ale jak widac napinacz nie koniecznie..
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:51
TTomek napisał/a:
mało awaryjny???
a rozrząd na łańcuchu z potrafiącym sie po 30 tyś rozpaść napinaczu to pikus czy co???
nysa była rewelką w latach 80-90 , a później to masówka gorsza od mercedesa...
pierwszy raz łysze o takim przypadku, chyba że ktoś pcha łapy w rozrząd nie mając pojęcia.......
właśnie rozrząd jest plusem bo jest praktycznie bezobsługowy w sunnym żony do ej pory zrobił 150tys..., teściowej 230tys, szwagra ponad 300tys, pisze to z doświadczenia bo w rodzinie mam 5 nissanów
nissany się popsóły po przejęciu przez renaulta a micra z tych lat jest w pierwszej dziesiątce rankingu bezawaryjności
bo w samym serwisie sie przyznaja , że rozrząd w micrach potrafił sie "rozjechać" po 30 tyś (fabryczne nówki) , ja miałem do czyniena z dwoma micrami i obydwie około 80,tys nadawały sie do wymiany napinacza
//Co do listy to tak dla przykładu:
-cena do 10000zł
-rok: 98 w góre
-pojemność do 1.5
-zadbane
-ładne
-dobrej marki
-niebite
...
Xantia w super stanie, ze szwajcarii...tylko pojemność powyżej 1,8 , wiem z autopsji...auto nie do zabicia i komfort z którym zaden wózek nie moze sie równać, obojetne czy to beemwe czy merc
EDIT: Forda tez odpuść...tak dla własnego , świętego spokoju...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 00:22
TTomek napisał/a:
Xantia w super stanie
za duzy... wiem ze teraz sa tanie... ale wez tym zaparkuj w miescie
TTomek napisz cos o fiescie:
a co myslicie o fiescie 2000rok, ok 100tys km, 1.4B, 3d, poduszka powietrzna, radio, immobiliser, serwisowany w ASO, kupiony w salonie?
[ Dodano: Nie Gru 31, 2006 12:24 am ]
TTomek napisał/a:
EDIT: Forda tez odpuść...tak dla własnego , świętego spokoju...
ale 2000r, niecale 100tys km, serwisowany ASO, salon chyba najlepiej co znalazlem...
napiszę tak :
ludzie jeżdżą fordami i oplami
nawet po 2000r
nie odpowiem dokładnie , bo jak do mnie zajeżdża jedno albo drugie to gonie byle dalej od siebie...
Ford ma tę przewagę , że jeżeli nie jest po polskim blacharzu to w miare się trzyma kupy...reszta to gnój nie wart uwagi...
oczywiście opisuję to z punktu widzenia elektronika i z doswiadzeń związanych tylko i wyłacznie z diagnostyką i naprawą elektroniki w tych autach.
Wazne dla Ciebie jest również to ile zakładów z Lblnie ogarnia tą elekronikę w tych nowych autach (w/g mnie tylko trzy... tak od początku do końca i z gwarancją) żeby później jaj nie było z ewentualną naprawą...