co Ty za bajki wypisujesz
HBO idzie normalnie w kablowce tyle ze ma zakodowany sygnal... nie trzeba zadnych dekoderow tylko malutki filterek nakrecany na kabel przed TV...
bo masz dekoder na HBO i HBO2 i jeszcze kilka innych rzeczy... ale mozna do poszczegolnych kanalow miec takie male filterki (tzn wiem ze dziala to na HBO)
mialem tego nie robic bo to malo legalne a tak wogle nie chce zeby go ktos kupil poza mna
ciezko jest go trafic na allegro bo szybko pracownicy wywalaja aukcje... i ciezko trafic na 239.25... TTomek a moze Ty bys wyelektronikowal taki filter?
Auto: Malarz
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:39
Jaqub napisał/a:
HBO idzie normalnie w kablowce tyle ze ma zakodowany sygnal... nie trzeba zadnych dekoderow tylko malutki filterek nakrecany na kabel przed TV...
TTomek a moze Ty bys wyelektronikowal taki filter?
ja sie nie znam ostatnio na częstotliwosciach powyzej 7 tyś obr ... wiec odpadam z tej konkurencji a w elektronice ostatnio dość szybko wypada się z obiegu
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 11:02
mattey napisał/a:
mi sie wydaje ze jest tak jak Andrzej mówi czyli trzeba mieć dekoder przynajmniej tak było kiedys niewiem jak jest teraz musze u kumpla zobaczyć
przed swietami wypowiedzialem umowe na HBO... mam taki ladniutki czarny dekoder, ktory powinienem zwrocic ale nie oddam bo mam jeszcze C+ z ktorego nie zrezygnowalem.
wydaje mi sie ze Jaqb pisze o trojnikach rozdzielajacych z ktorych jednym kabelkiem idzie do dekodera ale moze niech zamiesci fotke... w UPC HBO jest tylko przez dekoder, chyba ze masz na mysli jakis NIELEGAL to moze byc... nie wiem, ja pisze o legalnym odbiorze. na innym sie nie znam i nie praktykuje