Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 17:16 Zmiany w kodeksie drogowym!!!
Jakie dokładnie zajdą zmiany w kodeksie? Wiem o kamizelce, haku i innych pierdołach, ale może ktoś potrafi to ładnie skleić do kupy i skrobnąć conieco!
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Teraz nie można mieć haków niezdjemowalnych! Każdy hak musi mieć możliwość zdjęcia go! Jak dla mnie to na plus!
Co do kamizelki to wiem, że ma być w kabienie, ale słyszałem też, że ma być na fotelu kierowcy. Czy ktoś coś wie więcej i ile w tym prawdy?
ja mam w volfie hak niezdejmowany założony fabrycznie i niech strugaja pinokia bo niema zamiaru go zdejmowac bo w razie gdyby mi jakiś gej wjechał w tył to zatrzyma sie na haku i nierozpierdoli zderzaka
Co do kamizelki to wiem, że ma być w kabienie, ale słyszałem też, że ma być na fotelu kierowcy.
kamizelka ma być ok ,ale wydaje mi się że obowiązkowe wieszanie jej na fotelu kierowcy to jakaś bzdura kierowcy tirów niech sobie wieszają ale w osobówkach taki przepis to głupota.Ktoś może potwierdzić info o tej kamizelce?
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 19:48
mattey napisał/a:
noPROBlEm napisał/a:
Teraz nie można mieć haków niezdjemowalnych! Każdy hak musi mieć możliwość zdjęcia go! Jak dla mnie to na plus!
Co do kamizelki to wiem, że ma być w kabienie, ale słyszałem też, że ma być na fotelu kierowcy. Czy ktoś coś wie więcej i ile w tym prawdy?
ja mam w volfie hak niezdejmowany założony fabrycznie i niech strugaja pinokia bo niema zamiaru go zdejmowac bo w razie gdyby mi jakiś gej wjechał w tył to zatrzyma sie na haku i nierozpierdoli zderzaka
zatrzyma sie na haku ten gej ale w wiekszosci aut hak jest mocowany na podluznicach z tylu i zamiast polamac sie zderzak i el. pochlaniajace energie (np w bmw mam amortyzatory uderzenia) to cala energie przyjmie konstrukcja auta...