Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 14:18 Gdzie w pl wskazniki omori w normalnej cenie
Orientuje sie ktos gdzie w Polsce można zakupić wskźniki omori w normalniejszej cenie niż w 4turbo ? , konkretnie chodzi mi o 3 wskazniki 52mm , biała tarcza , czerwone podswietlenie , boost , oil temp i oil press.egt już jest
pozdro
PS Jaqub, TOMSON tego nie ma w ofercie, zanim klepniesz - sprawdz.
Ale domyslam sie ze KAZDA firma ktora jest kumata w temacie zrealizuje Twoje zamowienie, ale malo ktora bedzie miala budziki na polce zebys mogl je wczesniej dotknac, chyba ze wirtualnie...
/mialem otwarte okno duzo wczesniej i puszczajac posta nie wiedzialem ze Macior zrobil to dawno temu.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 18:50
siwy napisał/a:
PS Jaqub, TOMSON tego nie ma w ofercie, zanim klepniesz - sprawdz.
sorki ale ONI tyle ostatnio stuffu rozmaitego sciagaja ze bylem niemal pewny ze maja zreszta watpie zeby nawet te firmy mialy te elementy na "stanie" dlatego czasem warto zadzwonic do innych firm... Tomson np jest importerem bezposrednim wielu firm i ma dobre ceny
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 19:32
MACIOR napisał/a:
http://www.rpmotorsport.pl/omori-52mm-c-751_19_579_36_49.html
Odrazu mówie kupowanie EGT bez alarmu mija się z celem, napisz jeszcze jakie chcesz zegary może będę mógł pomóc.
Macior , egt z alarmem juz mam , omori wlasnie i do niego che dokompletować reszte , chodzi mi o boost , temperature i cisnienie oleju. Dzieki siwy za linki , kurde drogie te wskazniki
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 19:58
kurde , nie zalogowała mnie opera.Chciałem wszystko greddiego , ale pojawiło sie tanio egt omori , a to podobno ta sama jakosc (przeklamanie u mnie 50C = problemy )
Ostatnio zmieniony przez slg Czw Sty 04, 2007 20:00, w całości zmieniany 1 raz
MACIor piszac ze autometer sa tak samo dobre jak defi czy Omori mozesz czyms to poprzec ?
Mam baterię zegarów autometera i sprawdzałem, głównie zegary od temperatury pokazaują taką jaka jest nic niedodając i nic nie ujmując, pozatym te zegary są głównie stosowane przez amerykanów w dragach i innych wynalazkach. Pozatym stosunek jakość-cena jest na naprawde przyzwoitym poziomie.