Auto: Galant
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 21:50 Pies do sprzedania! PILNE!
Niedawno kupiłem sobie pieska - Husky'ego. Niestety z pewnych przyczyn nie mogę go trzymać w domu. Dlatego chciałbym odsprzedać go w dobre ręce. Jest to pies, "nadzwyczaj śliczny" jak określiła go pewna pani, w tej chwili ma około 9 tygodni. O dziwo już "woła" o wyjście na dwór - jak narazie trzeba to robić dość często, ale pewnie się przyzwyczai. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to:
- PW
- GG-4412062
- kom: 662 012 147
Poźniej dodam fotki, teraz padły mi baterie w aparacie i nie mogę rzucić na komputer.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 23:44
ja również czekam na foteczki z niecierpliwością oraz na odp PW
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 12:58
kolczyx napisał/a:
nie wszystkie tak maja ale wiekszosc mojego dziadka tez ma jedno takie a drugie inne przesliczne sa te psy bardzo sie przywiazuja do ludzi
prawdziwe husky tak mają jedno oko inne a drugie inne
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.