Auto: Stazza JA, MA70
Skąd: Śródmieście Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 635
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 13:34 Gdzie kupie łączniki ?
Niewiecie czy na górce (lub gdziekolwiek indziej w lbn) dostane gumowe łączniki do rur (od dolotu, IC itp.).
Konkretnie chodzi mi o takie co mają przejście np. z 60mm na 50mm itp.
I gdzie (albo jakiej firmy) moge kupić opaski metalowe (zaciskowe)? Tam gdzie ja kupuje to są wytrzymałe, ale wolałbym coś extra mocnego, żeby mieć pewność , że nie póści
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 13:51
truespinmice napisał/a:
kupić opaski metalowe (zaciskowe)
ekstra mocne mozesz kupić na Janowskiej, tam gdzie dorabiają przewody do turbo Niedaleko zalewu Z.
truespinmice napisał/a:
Niewiecie czy na górce
Na górce nie ma...przynajmniej nie było jak robiłem sputnika...
Chyba że w Tuningowych są takie pseudo Jacky...ale są podobno do pupci za słaby materiał...
Kosa ma ładne...takie niebieskie...hmmmmmmm chyba ze to nie u niego to widziałem hmmm nie pamietam
W sklepach co handlują szajsem do ciężarówek, rura ciśnieniowa od turbo do stara, cena śmieszna 70zł za metr, zbrojona. U mnie w roboczowozie 1.7bara wytrzymuje.
Auto: Stazza JA, MA70
Skąd: Śródmieście Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 635
Wysłany: Czw Lut 01, 2007 13:38
byłem właśnie na górce i zwiedziłem sklepy tuningowe (jak to brzmi... )
w szifterze są do nabycie extra mocne (zbrojone) , koloru niebieskiego , profi robota za ok. 80zł
w g-tec'u są ala jacky (cieniutkie, bida) za ok. 25zł
u kuźmiuka podobnie jak w g-tec'u, czyli cieniutkie ala jacky
ewentualnie zostaje jeszcze allegro itp. tam widuje czasem (mowa o allegro) przyzwoite łaczniki za przyzwoitą cene (w porównaniu do tego z shift-r czy intercarsa).
Jak coś znajde i kupie to dam znać......zresztą będzie widać