Wysłany: Sro Sty 31, 2007 18:08 sprężyny do audi 80 cabrio
czy ktoś się spotkał z zagadnieniem zawiechy do audi cabrio? problem w tym że z tyłu jest inne zawieszenie niż w pozostałych 80 i nigdzie nie mogę trafić sprężyn obniżających do niej,bo to że przód jest taki sam to mnie nie ratuje bo nie wiem na czym polega ta różnica z tyłu. bo np. jeśli tylko tym się różnią że są wzmocnione sprężyny i amortyzatory to problem mam z głowy. czekam i jestem ciekaw czy ktoś już z tym walczył
jak kupilem mojego parcha to tez kazdy mi mowil ze sprezyny mam inne bo to cabrio, a to gowno prawda wszystko jest tak jak w zwyklym modelu, i mysle ze u Ciebie tez tak jest
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 01:11 Re: sprężyny do audi 80 cabrio
wolf napisał/a:
czy ktoś się spotkał z zagadnieniem zawiechy do audi cabrio? problem w tym że z tyłu jest inne zawieszenie niż w pozostałych 80 i nigdzie nie mogę trafić sprężyn obniżających do niej,bo to że przód jest taki sam to mnie nie ratuje bo nie wiem na czym polega ta różnica z tyłu. bo np. jeśli tylko tym się różnią że są wzmocnione sprężyny i amortyzatory to problem mam z głowy. czekam i jestem ciekaw czy ktoś już z tym walczył
Założ z Audi Coupe.. maja takie same zastosowanie..
Kup od Maciora..
tak się składa że pracuję w hurtowni motoryzacyjnej i już dawno przejrzałem katalogi i na pewno amory i sprężynki są inne chodziło mi oto czy ta inność polega tylko na wzmocnieniu czy innej budowy tylnego zawieszenia a ciąć szlifierką to można resory w maluchu
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 23:55
Vesti napisał/a:
Założ z Audi Coupe.. maja takie same zastosowanie..
Kup od Maciora..
jeśli są faktycznie takie same jak w coupe...
a nie kupisz od Maciora to zapraszam do siebie napewno coś znajdziemy
oferta się trochę wzbogaciła a adres znasz
widzimy się codziennie i co i nic
bo sory ale w katalogach sam widziałeś jest coupe a nie cabrio
ale skoro chłopaki mówią że idą te same to problem mamy rozwiązany
wpadaj z kaską na zaliczkę no chyba że od Maćka weźmiesz