Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 21:30 Samochod Dla Początkujących!! Polecam
Ten samochod jest prostym Volkswagenem dla przykladu z 92r
Bez marudzenia:
Buda: Coupe +
Pojemnosc: 1272 L +
Moc: 75KM +
Zylinder: 4
Waga: 785kg +
Jest to malutki leciutki pojazd lojacy CC i SC Wersja GT posiada ladne zderzaczki (dosc szeroki w porownaniu to standardu) wyposarzenie jak to Volkswagen z tamtych lat.
Wyglad jak i mozliwosci sa tu na 1 miejscu. Spalanie okolo 7,5l cylk mieszany. Autko juz na -40mm prezentuje sie rewelacyjnie. Wiadome jest ze G40 jest bardziej znana wersja Polowki lecz kto chce miec mniejsze spalenie moze wybrac wersje GT i bedzie z niej zadowolony.
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 21:38
Ale zaraz zaraz ... coś mi tu śmierdzi...Chyba nie przeczytałeś o czym jest to podforum
Albo ja nie wiem....hmmm sam juz nie wiem
Chcesz kupić auto? Nie wiesz który model wybrać? A może nie potrafisz się zdecydować? Szukasz opinii o danej marce i modelu? To forum jest właśnie dla Ciebie - Samochody z ogłoszeń - ocenimy czy warto czy nie warto!
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 22:56
good job takie tematy tez mile widziane
aczkolwiek wolalbym zeby swoje samochody przedstawiac w dziale PROJEKTY, tez juz jest obgadany plan zeby nie tylko "tuningi i wydumki" ale kazdy doslownie kazdy wrzucal swoje autko nawet maluchy