Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sro Mar 22, 2006 07:09
sports&rally ja też jestem za Możesz ankiety nie dawać już
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 23:34
W tej chwili ten temat nazywa sie Rajdowa Szkola Jazdy
chcialbym zeby traktowal o nauce, byl pewnego rodzaju przyjemnym przewodnikiem jak driftowac, moze jakies nauki, mamy paru specow od altonenow, technik, moze niektorzy sie podziela swoja wiedza i radami, uwazam ze konkurs na nazwe dzialu mozna zaczac od poczatku.
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 23:52
moze to i głupia nazwa ale proste i przemawiające slowo jakie mogło by zostac uzyte do nazyw działu to poporstu BOKIEM a np dział do 1/4 mili rajdów itp nazwac Szybko i Prosto
po piwie troche bania mi sie lasuje wiec nie przerazajcie sie tym co pisze
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 01:39
nie nie nie zrozumiales to ma byc jeden dzial dotyczacy postawy za kolkiem, reszta dotyczy imprez info komentarze itd, pozniej jest dzial o paplaniu sie w blocie, moze sie znajda chetni, jest dzial o klasykach - czyli jak dbac o furke i takie tam
a ten dzial ma byc czyms jak np drift bible i nie tylko drift, po prostu jak nalezy jezdzic,
kiedys gdzies widzialem poradniki np. ostra jazda w zakretach, lewa noga, nawroty na recznym zarowno RWD jak i FWD... tutaj mogli by spece sie wypowiedziec krotko i na temat bo sporo osob by poczytalo i pozniej probowalo
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???