super gra, zachecam do przeczytania najpierw malego how-to i do gierzenia, gra naprawde wciaga, i nie jest na "jeden wieczor"
jedynym minusem ze troche dlugo sie laduje, ale jest KOZACKA
moj rekord to 39 LEVEL 5708pkt i doslownie zabraklo mi 8 zyc...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 21:59
nie bylo czlowieku bo ta gra jest nowa(ma jakies 2-3 tygodnie) a pare dni temu byl update i praktycznie zmienilo sie wszystko, przyznam sie szczerze ze gram w nia pare dobrych dni...
a kiedys byla zupelnie inna wersja tej gry. duuuuzo slabsza.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 21:32
ha ha ha
chlopaki nie robcie upgrade wierzyczek - szkoda kasy.
opracujcie dobry patent zeby na samym poczatku stawiac jak najmniej najslabszych wierzyczek
najpierw FIRE pozniej woda (slow) a pozniej ziemia.
jak sie pojawia fire to stawiamy pare wierzyczek i lepiej nie sprzedawac narazie tych armat.
pozniej stawiamy pare zwalniaczy.
pozniej jak jest juz dostepna ziemia, to stawiamy turret i upgradujemy (bedzie szybsza) strzela jak 3,5 wierzyczki.
have fun
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 17:04
siwy napisał/a:
ha ha ha
chlopaki nie robcie upgrade wierzyczek - szkoda kasy.
opracujcie dobry patent zeby na samym poczatku stawiac jak najmniej najslabszych wierzyczek
najpierw FIRE pozniej woda (slow) a pozniej ziemia.
jak sie pojawia fire to stawiamy pare wierzyczek i lepiej nie sprzedawac narazie tych armat.
pozniej stawiamy pare zwalniaczy.
pozniej jak jest juz dostepna ziemia, to stawiamy turret i upgradujemy (bedzie szybsza) strzela jak 3,5 wierzyczki.
have fun
co jak co ale dobrym strategiem to ty nigdy nie bedziesz
moje wyniki:
nowa wersja: (byla to moja pierwsza gra i jedyna w nowa wersje i musze przyznac ze nie stosowalem sie tutaj do odpowiedniej strategi by osiagnac jak najwiecej punktow)
stara wersja:
no to cos czuje ze musicie sie bardziej postarac
ps. poza punktacja chyba sie nic nie zmienilo - moze delikatnie zwiekszyli wytrzymalosc na niektorych poziomach naszych celi