Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 14:21 Nauka jazdy rajdowej/bezpiecznej
Zastanawiam sie od pewnego czasu czy bylibyscie chetni na zorganizowanie takiego "kursu/szkolenia" cos na wzor Szkoly jazdy Wróbla? Nie piszcie zaraz kto bedzie jezdzil jako instruktor bo na pewno nie bedzie to L. Kuzaj ale ktos to moze przekazac duzo wiedzy i cennych wskazowek. Zainteresowalem sie tym po kilku minimaxach w ktorych uczesniczyli forumowicze. Wydaje mi sie ze warto popracowac nad technika jazdy.. Zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie tego typu szkoleniem i wtedy ustalimy jakies szczegoly.. czekam na wasze opinie.. propozycja skierowana glownie do ludzi zaczynajacych z taka zabawe..
Jeśli by cos takiego było, na torze najlepiej, to ja naprawdę chętnie bym się zapisał... po co się uczyć na swoich błędach, jeśli ktoś może powiedzieć co i jak...ja w ostatnia niedziele pierwszy raz wziąłem udział w tych zawodach, i dopiero zobaczyłem ile nauki przede mną... moim zdaniem bdb pomysł
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Jeżeli nastawiasz się na ludzi z forum to można zapomnieć, góra 5-10 osób może by uczestniczyła. Jeżeli chcesz robić coś na wzór rozety i szkółki Wróbla z nastawieniem na wszystkie grupy kierowców czemu nie. Ja zawsze chętnie wpadne strzelić pare kółek po torze czy próbie wytyczonej na placu.
napewno sporo osob by było, bo kazdy z forum powie komu innemu, i sporo przyjedzie chociazby popatrzec, a jak bedzie fajnie to beda chcieli i siebie sprobowac... to by dało radę moim zdaniem
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: quattro ;-)
Skąd: Czuby Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Wrz 2004 Posty: 359
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 18:38
z tego pomyslu niestety nic nie wyjdzie... zglosilo sie raptem 5 osob... a na forum jest o wiele wiecej userow... no chyba ze kazdy uwaza ze potrafi super jezdzic... wtedy incjatywa z nauka jazdy faktycznie jest nie potrzebna
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.