Chciałem się dowiedzieć od was czy znacie/polecacie jakieś zakłady ?
Sam z opowiadań znam pare (lepszych, gorszych), ale chciałbym się dowiedzieć jakiś konkretów.
Najbardziej interesuje mnie BEZPIECZEŃSTWO, żeby to nie był pan Zenek z kawałkiem igły, którym kół już sto osób. Zależy mi , żeby to był fachowiec. Dlatego napisałem zakład. Oczywiście może to też być osoba prywatna, ale spełniająca przepisy BHP
Interesują mnie wszystkie informacje jakimi możecie się podzielić: jakie ceny w zależności od rozmiaru, czy podejmą się wydziargania wszystkiego(chodzi o wzorek) itp. itd.
Auto: ...
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 17:10
maniac jest najdorższy w miescie ,
najlepiej to 8ball na narutowicza (tylko nie jestem pewien czy jeszcze istieje )
walhala na chopina ( nie wiem jak z dziarami ale przekłuwanie robi bardzo fachowo wiem z autopsji )
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
wole zaplacic stowke wiecej i miec profi robote niz potem problemy ze skora do konca zycia albo jakiegos bubla.. zapytal o zdanie.. polecilem kogos o kogo jestem spokojny
A ja polecam studio u takiego starszego pana na Narutowicza za salonem orange, dokładnie kilka metrów dalej wchodząc w bramę, skręcasz w lewo i po schodkach na dół...typ robi takie "dziarki" ze głowa mała Później zapodam foty
Rzeczywiscie Jacek i tylko Jacek... jest najdroższy w LBn , ale myslę , że w przypadku rzeżbienia swojego ciała warto zaplacic każdą cenę, chociazby z tego wzgledu , że tego typu zachcianka zostanie Ci na całe życie i w kilka minut nieodpowiednia osoba , może Ci oszpecić ciało... więc sensowniej jest zainwestować i byc w pełni zadowolonym, niz pozniej dokladać i kombinowac kto mógłby i czy wogóle bedzie taka mozliwosc , zeby poprawić i ulepszyć cos co zostało Ci spieprzone w byle jakim salonie za grosze... osobiście mam delikatny siedmio letni tatuaz robiony własnie w maniacu jak jeszcze wtedy byli w innym lokalu , takze znam ich nie od dzis i mam do nich pelne zaufanie wszystko jest sterylne, pełny profesjonalizm, szybkie gojenie , (nic mi sie nie mazało) , zadnych komplikacji... POLECAM
Auto: Ford i rower
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 20:40
gadanie
ja robilem privatnie
co prawda nie u pana zenka
ale privatnie
dalem 70 zeta
a u jacka mnie odeslali bo costam
i u nich za to co mam dalbym ze 300 zeta
nie zaluje trzyma sie swietnie i nie rozmazalo sie jest takie jak chcialem
nie polece kolesia bo siedzie w berlinie w swoim tatoo zakladzie :>
_________________ ford fiesta 1,3