Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 23:33
widziałem dziś autko w ruchu miejskim bardzo ładnie wygląda , jedyne co mnie dziwi to jak sobie radzisz z naszymi drogami bo jak widzialem to sztywno i nisko ale autko ładne
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 23:34
wysek^^ napisał/a:
widziałem dziś autko w ruchu miejskim bardzo ładnie wygląda , jedyne co mnie dziwi to jak sobie radzisz z naszymi drogami bo jak widzialem to sztywno i nisko ale autko ładne
heh no jest nieciekawie czekam kiedy bede musial kupowac miske ale co zrobic nie bede wywalal amorkow co maja po 85 %
Auto: bmw e 36 coupe
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 23:43
u mnie w domu jest taka sama i starsza juz nia smiga ladnych pare lat i nawet to jest ekonomiczne jednak nie wiem jak w twojej ale u nas nie ma wspomagania kiery i tez mam tam fele 14 to skreca sie w miejscu bardzo ciezko
_________________ Prowadzenie samochodu jest jak język chiński-jednego i drugiego uczysz sie całe życie.