Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 19:54 OPONY NOWE GDZIE NAJTANIEJ i KTO MA ZNIZKI
do malenstwa bede potrzebowal na tyl ale zamiast 175/55R15 chce 195/50R15...
chce jakies kozaki sportowe:
poki co znalazlem dunlópy SP SPORT 01 w tym wymiarze za 210pln/szt z wymiana i wywazeniem... ma ktos lepsze ceny?
i jeszcze pytanko bardzo bedzie kicha z rozmiarem 195/50R15 na felge szerokosci 5.5 cala?
ew. cos nowego i bardzo taniego na tyl do beemki najlepiej w 225/45R17... wszystko jedno co bo i tak dluzej jak kilka miechow nie polataja
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 20:02
MACIOR napisał/a:
195 na 5,5 cala kozak Szukaj szerszej felgi.
to sa ORI alumeczki na malenstwie.. zreszta dla tej szerokosci opony zalecaja 6cali felge wiec mysle ze te 12.5 mm szerokosci nie bedzie az taka tragedia
MACIOR napisał/a:
Do BMW zobacz Toyo.
do beemkki bede szukal czegos najtanszego nowego.. chyba nie musze pisac po co
wiecie moze jak te opony Parady jak sie na nich jezdzi ? dobre zle jakies opinie ?? bo wygladaja kozacko ale czy trzymaja dobrze bo cena fajna !??
ja polecam tanie opony
www.opony.com.pl zamowilem w pon o 8 rano wtorej 10 rano byly u mnie juz a cena podana jest z dostawa do domu
www.baloon.pl
i polecam Pawla z rippo 501-00-84-40 tez ma dobre ceny
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 12:59
z tego co wiem parady to maksymalne kozaki,same pozytywne opinie słyszałem na ich temat no i wygląd tez mają ciekawy,są to gumy prosto z japonii ,większosc aut w japoni testują na tych gumach na torze jak równiez na toyo r888
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Jeśli sam chcesz zobaczyć kupić to:
ul. Królewska w bramie
ul. Szańcowa Sławek
Elizówka końcowy autobusu na zakręcie w strone Lubartowa
Przed Nazarukiem na Abramowickiej po lewej stronie
mi sie podobaja, cena jest przekozak, sa w indeksie V (poki co bestia rozpedza sie do 140km/h (ograniczone elektronicznie) ale w zaleznosci od programu mozliwe ze bedzie od 170-190km/h ) takze gumy wystarcza