Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 09:59
kolczyx napisał/a:
ja tez mam soniaka i jestem z niego bardzo zadowolony gra bardzo ladnie moja siostra tez ma sony i tez jest bardzo zadowolona z tego radia
nie chodzi o to czy z nim ok czy nie,nie masz okazji porównac do innej marki,żyjesz w nieswiadomosci takiej jak ja do niedawna gdzie wydawało mi się ze u mnie gra wporządku dopóki nie posłuchałem muzyki na trochę innym sprzęcie gdzie odczuwalna jest masakryczna przepaśc nawet dla kogos takiego jak ja gdzie nie jestem żadnym audiofilem itp.
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Auto: VW
Skąd: Polska Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Wrz 2006 Posty: 1017
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 10:17
nie pisz mi ze nie wiem jak graj inne radia bo ja juz mialem pare a mianowicie pionieera clariona 2 kewoody i 2 soniacze a za taka kase bardzo róznicy nie ma no chyba ze kupujesz radia z górnej pólki ale do tego jeszcze jest wazne okablowanie i glosniki i porzadny montarz tego wszystkiego ja bym opstawial na Alpine lub kewooda
do 500zl kazde radio z punktu widzenia znawcy car audio jest poprostu kiepskie, i dzwiek z niego jest adekwatny do ceny Ja mialem 2soniaki i JVC i nie odczulem roznicy.
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 17:38
A ja mam takie i jestem zadowolony. Jak na jakieś na MP3, żeby grało jest OK. Jakoś nie najgorsza w miare czyte granie, pod fabryczne głośniki a nie jakieś demo car audio starczy.
glownie chodzi mi o usb, wiec wezme prawdopodobnie clariona
a gdzie MACIOR znawca CA
Wypadłem z obiegu odkąd gruz kupiłem, na nic innego kasy niestarcza Kup sobie JVC od 2 lat mają w swojej ofercie radia z USB, konkurencja dopiero od tego sezonu. Co do grania to wiadomo MP3 zagra wszędzie bardzo podobnie.