wszystko idzie do przodu... komputery, narkotyki.... bmw tez... i wg mnie dobrze wybrali... poczatkowo nowy design byl szokujacy ale obecnie patrzac np na nowe M5 (i nowe M5 touring) naprawde moze sie podobac... 7demka po faceliftingu tez wyglada kozacko...
co do e92 M3 to jedyna smutna wiadomosc jest taka ze wszystkie autka z 1szej serii zostaly juz SPRZEDANE to chyba o czyms swiadczy
feleczki sa od e46 M3 CSL
[ Dodano: Sob Mar 10, 2007 10:10 am ]
kolczyx napisał/a:
ta antenka na dachu czy co to tam jest wyglada dlamnie jak z tesco
Auto: z3 w częściach
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 14:28
co do wygladu to nie dla mnie co do mocy fajna co do zapier. to pewnie nie bedzie rewelac. bo niestety kazda kolejna edycja tego samochodu jest o min 200kg ciezsza ta mka pewnie bedzie wazyc koło 2 ton to juz spora masa nawet jak dla tej mocy (a moglo by byc tak fajnie;)
co do wygladu to nie dla mnie co do mocy fajna co do zapier. to pewnie nie bedzie rewelac. bo niestety kazda kolejna edycja tego samochodu jest o min 200kg ciezsza ta mka pewnie bedzie wazyc koło 2 ton to juz spora masa nawet jak dla tej mocy (a moglo by byc tak fajnie;)
chciales chyba napisac ze kazda kolejna edycja jest szybsza, nie wiem czy wiesz ale takie 335 coupe przyspiesza do 100 w 5.5sek. to ile bedzie miala nowa Emka napewno ponizej 5sek, to rzeczywiscie nie bedzie zapierdalac a z ta waga to nie trafiles....