Wysłany: Nie Mar 11, 2007 02:47 Jaki kolor wybrać dla nowej S2
Jako że moja nowa eska będzie musiała z racji wieku i wgniecionego błotniczka pójść do lakierowania, to zastanawiam się jaki kolor jej dać. Dlatego przygotowałem ankietę. Każdy może zaznaczyć max 2 kolory. Opcją numer 1 jest kolor fabryczny czyli zielony. Jest to kolor najłatwiejszy i najtańszy gdyż nie muszę zmieniać koloru wnętrza i komory silnika, oraz nie trzeba lakierować elementów niepoobijanych. Pozostałe opcje są droższe gdyż trzeba będzie wszystko lakierować(wiem że nie muszę wnętrza i komory silnika lakierować, ale mi to nie będzie się podobać że samochód ma inny kolor od blach wewnętrznych). Tak więc klikajcie, zobaczymy co z tego wyjdzie .
Tu zamieszczam przykładowe fotki, jak s2 wygląda w danym kolorze.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 06:08
ja zaznaczyłem pomarańcz i niebieski a z racji tego że to autko jest inne niż wszystkie i myśle ,że takie kolory będą w jakiś sposób eksponować tą wyjątkowość . Tradycjonalistom mówimy NIE
A co ja ptyś jestem że w kremie mam jeździć . Ładnych czerwonych tak jak angela nie ma prawie wogóle(pisze o ładnych), rs blau, żółtych czy pomarańczek też nie ma wogóle.