Wysłany: Czw Mar 15, 2007 16:16 widzialem dzis "sreberko" czyli tajniacka vectre
wiem ze taka niedawno nasze ASY skasowaly gdzies pod lublinem... czy to jest ta co wtedy tyle ze "wyklepana" czy nowka... bo w sumie nie zdazylem sprawdzic nr rejestracyjnych... widzialem ja na "kogutach" na wieniawskiej dzis po poludniu...
ta co pod niemcami oberwała to była ta najnowsza 2,8 turbo i z tego co pisali była do lekkiego klepania więc pewnie już jezdzi
te nowe 2,8 to z tego co wiem są dwie i jest jeszcze to pierwsze sreberko 3,2 z czarnymi szybami
czyli mamy sztuk 3 + dwa mondea ktore tez jezdza... bylo kiedys vento ale juz dawno go nie widzialem...
wydaje mi sie ze to byla ta nowsza bo miala swiatla "koguty" podnoszone za tylna szyba i w zderzakach a nie "wystawiany"... numerow nie zdazylem zobaczyc
Ja dzis widzialem na drodze na Lubartow rejstracja LU45 cos tam a na miejscu pasazera siedziala kobitka. Takze uwazajcie bo mozna sie nadziac. I widzialem dzis jeszcze zielonego poloneza caro plus z trzema miskami w srodku na rej LLB***** biale blachy.
vectra vectra normalnie bym nie zwrocil uwagi tylko mowili na CB zeby za bardzo nie naciskac na pedal gazu, zreszta za bardzo nie mialem czym bo smigalem ciezaroweczka
Kubin napisał/a:
I widzialem dzis jeszcze zielonego poloneza caro plus z trzema miskami w srodku na rej LLB***** biale blachy.
jak sie nie myle to widzialem dzisiaj tego poloneza pod 6 komisariatem na hutniczej jezdzi tam jeszcze jeden zielony na rejestracji LLE****
a te sprzety tez z kinem przewoznym czy takie sobie?
Kubin napisał/a:
I widzialem dzis jeszcze zielonego poloneza caro plus z trzema miskami w srodku na rej LLB***** biale blachy.
jak sie nie myle to widzialem dzisiaj tego poloneza pod 6 komisariatem na hutniczej jezdzi tam jeszcze jeden zielony na rejestracji LLE****
a te sprzety tez z kinem przewoznym czy takie sobie?
ta co pod niemcami oberwała to była ta najnowsza 2,8 turbo i z tego co pisali była do lekkiego klepania więc pewnie już jezdzi
jeszcze nie jeździ
a w nowych autach wygląd "do lekkiego klepania" nie oznacza nic dobrego , w tym przypadku wszystkie chłodnice do wym. pas przedni , lampy , wentylatory , część wiązki , jaśki , cała deska wewnątrz etc, etc...
jeszcze nie jeździ
a w nowych autach wygląd "do lekkiego klepania" nie oznacza nic dobrego , w tym przypadku wszystkie chłodnice do wym. pas przedni , lampy , wentylatory , część wiązki , jaśki , cała deska wewnątrz etc, etc...
jeszcze minimum tydzień
Niech zgadnę, kompy były w zderzaku albo w bliskim jego sąsiedztwie