Auto: o_0
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2004 Posty: 273
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 19:11 DYNODAY 28.03.2007
Z racji przenosin moj temat gdzies wyparował a ja bardzo się popisalem mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone. Jak w temacie zbieram chetnych na rolki w Środe 28. Hamownia obciazeniowa (nicht Quattro). Cena uzalezniona od ilosci aut cena max przy małej ilości ludzi 150 zeta za 3 pomiary, jeżeli nazbiera sie wiecej cena spadnie.
Z tego co wiem:
- Szania Iza
- Sluger Iza
- Robur Iza
- Qsy Bmw
- Kazik cHonda
- Wilko cHonda
- Leszczo Renia
to na razie pewniaki kto jeszcze ?
_________________ o_0
Ostatnio zmieniony przez MACIOR Sob Mar 24, 2007 00:35, w całości zmieniany 2 razy
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 19:35
a ja sie chcialem zapytac tylko o ktorej hamowni rozmawiamy (w sensie czy w Lublinie), bo np dla mnie jest to istotne czy moje rajdowe padło tam dojedzie
a ja pytalem ile musi byc samochodow by wyszlo 30zl za hamowanie, bo ogolnie 150zl jak na lubelskie warunki to cena kosmos.
Obciążeniówka, 3 pomiary na auto. Jak nie pasuje zawsze możesz jechać do Ożarowa, Warszawy, Kilec to są najbliższe obciążeniówki w rejonie. Zresztą tu masz podaną maxymalą cenę, może wyjść 110, 90, 50zł wsyzstko zależy ile będzie aut.
Ostatnio zmieniony przez MACIOR Pią Mar 23, 2007 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 19:57
kaczy ja tez uzalezniam wszystko od kasy,bo po tych modyfikacjach jestem spompowany wiec nie wiem jak ze mną będzie szczególnie ze tydzien temu byłem na hamowni-sorry jak na mnie mocno liczycie,na pewno z chęcia przyjadę zobaczyc jak wasze moce chyba ze mnie wygonicie
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 19:58
jezeli cena bedzie rozsadna(nie oczekuje gratisów jakie czesto wystepuja w takiej promoc bo rozumiem ze to organizuje kolega vmax nie warsztat), a rolki w okolicy lublina to i ja moge wpasc prawdopodobnie z kolega min jednym a najpredzej na 3 auta jednak tak jak mowie 150 to kosmos spory kosmos.
Obciążeniówka, 3 pomiary na auto. Jak nie pasuje zawsze możesz jechać do Ożarowa, Warszawy, Kilec to są najbliższe obciążeniówki w rejonie.
Nie mam potrzeby nigdzie jechac. Mam tylko jedna oske ktora byla juz hamowana. Kaczy zaproponowal taka zabawe, wiec jestem za. Dlatego zapytalem ile trzeba samochodow by wyszedl taki koszt jw. Za tyle bym wpadl dla zabawy, inaczej nie widze sensu ze wzgledu na to co napisalem wyzej. Inaczej by bylo gdyby to bylo 4x4.
MACIOR napisał/a:
Zresztą tu masz podaną maxymalą cenę, może wyjść 110, 90, 50zł wsyzstko zależy ile będzie aut.
Chyba umiem czytać. Dlatego kuzwa zapytalem ile musi byc samochodow by byl nizszy koszt!!!!! Zeby bylo wiadomo jaka frekwencje robic.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 22:31
Jesli cena bedzie ponizej 100pln (najlepiej sporo) to ja moge podjechac... jesli bedzie to okolica 50pln to podjade na 2 auta (tzn jak nie trzeba bedzie gdzies strasznie daleko jechac z centrum to sie moge czasowo nie wyrobic )
byloby to
320i M50B20
i 599 TURBO (jeszcze bez chipa ) o ile oczywiscie zdaze obrocic
i sugerowalbym godziny popoludniowe
[ Dodano: Pią Mar 23, 2007 10:32 pm ]
i takie lamerskie pytanie:
why obciazeniowka (jakie plusy porownujac do inercyjnej?)????
V-MAXXX myślę, że dobrze by było gdybyś podał ceny hamowni, w zależności od ilości aut.
czyli 1-3 to 150zł
4-6 to xxx zł
7-10 to xxx zł.
itd...
Ewentualnie, żeby zmniejszyć cenę pomiaru to może zrobić tylko po 2 pomiary na auto.