Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 13:13
Chłopaki sorry, że pisze do tego tematu ale w ten co chciałem do niego napisać został zamknięty a Vesti zrobił przekierowanie do tego. (chodzi o pojedynek Niemcy/Japonia/Hiszpania)
Musze Wam powiedzieć, że rozczarowałem się Myślałem, że są na tym forum naprawde faceci z jajami a tu po 15 stronach tematu, który zapowiadał się obiecująco doszło do tego, że wszycy dali sobie spokój bo nie chcieli wyjechać na ulicę
Może przemyślcie tę sprawę jeszcze raz na spokojnie, temat się odblokuje i zobaczymy, która z marek weźmię górę! Skoro Daniel325 napisał, że o policje nie ma się co martwić to nie ma się co martwić, uwierzcie mu (wiem coś o tym ) i nie myślcie sobie, że z racji mojego wieku jestem dzieciakiem wychowanym na "Fast and furious". Chłopaki to streetracing a nie WRMP
Pozdrawaim Daniela325. Pa TEŻ WYPRACOWANIE WYSZŁO
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 18:12
Piotrek napisał/a:
Chłopaki sorry, że pisze do tego tematu ale w ten co chciałem do niego napisać został zamknięty a Vesti zrobił przekierowanie do tego. (chodzi o pojedynek Niemcy/Japonia/Hiszpania)
Musze Wam powiedzieć, że rozczarowałem się Myślałem, że są na tym forum naprawde faceci z jajami a tu po 15 stronach tematu, który zapowiadał się obiecująco doszło do tego, że wszycy dali sobie spokój bo nie chcieli wyjechać na ulicę
Może przemyślcie tę sprawę jeszcze raz na spokojnie, temat się odblokuje i zobaczymy, która z marek weźmię górę! Skoro Daniel325 napisał, że o policje nie ma się co martwić to nie ma się co martwić, uwierzcie mu (wiem coś o tym ) i nie myślcie sobie, że z racji mojego wieku jestem dzieciakiem wychowanym na "Fast and furious". Chłopaki to streetracing a nie WRMP
dzieki za zaufanie ale ja juz odpuscilem i sie w to nie bawie żona na mnie nakrzyczała
dzieki za zaufanie ale ja juz odpuscilem i sie w to nie bawie żona na mnie nakrzyczała
jak sie bedziesz dalej sluchal zony to bedziesz w trampkach chodzil
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 18:40
daniel325 napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Chyba troche przesadzacie- i to z forma tej zabawy (zaczelo sie sciaganie niewiadomo jakich samochodow, a mialo byc w miare lokalnie i kameralnie) jak i co do reszty. Bylo pare bemek ale tylko jedna sie scigala ( i to chyba najslabsza, i to tez z jednym z najslabszych seatow) Tak naprawde to byly 4 seaty i 2 japonce (mysle ze gdybyscie wyrazili chec to cos by sie momentalnie znalazlo), bmw tez troche bylo ( i nie wazne ze nie najmocniejsze bo nie o to chodzi) Checi z naszej strony do jezdzenia byly (slg,szania byli spragnieni krwi ), a od strony bwm niebardzo (bo sie obraziliscie czy co?) I prosze, podsumujcie ilosc postow w tych 15tu stronach- z pewnoscia nie my bylismy glownymi pianobijcami.
I nie gniewajcie sie juz- przepraszamy
Auto: DRAG and civic d16
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 525
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 19:25
Prosta piłka ma ktos cos do udowodnienia jest blisko i przyjemnie impreza BEMOWO MP na 1/4 mili i tam porownac wyniki(czasy)
Ogolny podział jest bezsensu jesli bmw 3 litry, cuda wianki staje np z kazikiem 1.8 n/a to az wstyd ze tak daleko jeszcze jestemy wtyle z konkurencja....
bo to zupełnie inna klasa aut..........
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 20:52
krystianITR napisał/a:
Ogolny podział jest bezsensu jesli bmw 3 litry, cuda wianki staje np z kazikiem 1.8 n/a to az wstyd ze tak daleko jeszcze jestemy wtyle z konkurencja....
bo to zupełnie inna klasa aut..........
tylko ze bmw to samochod a nie silnik z jakas tam buda...
honda wazy duzo mniej i porownywanie beemki ktora ma np ok 190km (powiedzmy ze seria 2.5) z honda ktora ma podobna moc mija sie wogle z celem bo to nie ta kategoria wagowa...
te auta to inne segmenty rynku, zupelnie inaczej wyposazone, wykonane, wytlumione itd... bmw to (nieoszukujmy sie) ciezkie lochy i trzeba sporo kucykow zeby sie sensownie ruszaly...
a co do sedna tematu to miala byc to impreza cykliczna i jesli juz karty zostaly by odkryte (wszystkie teamy by sie pokazaly) to pozniej (przy kolejnych edycjach) latwiej byloby dobierac zawodnikow o podobnych mozliwosciach...
szkoda ze taka fajna inicjatywa... ale...
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 21:50
Ble ble ble..
Bicie Piany Dalej..
Może nie będziemy się rozpisywać co ile waży i co ile ma koni..
Już proponowałem.. do takich wyliczanek wystarczą wam Katalogi z osiągami aut.
Tutaj liczą sie tylko 2 rzeczy..
Kreska i min 2 auta
Proponuję raz na zawsze zakończyć ten temat w ten PIątek.
Zrobimy w końcu prawdziwe derby!
Obecność obowiązkowa!
Miejscówke ustalimy do czwartku..
Jeżeli potrzebna jest zmiana terminu.. proszę KRZYCZEĆ..
[ Dodano: Sob Mar 31, 2007 10:58 pm ]
zAPRASZAM do Tematu Friday!!!